Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Wachtkamerbanken

Wilt u uw gasten, klanten of cliënten op een warme, uitnodigende wijze verwelkomen? Dan kunnen comfortabele wachtkamerbanken haast niet ontbreken bij uw entree of in de wachtruimte. Zoekt u een of meerdere wachtkamerbanken voor uw bedrijf of organisatie? Bij Officetopper bent u zeker aan het juiste adres. Op deze pagina bekijkt, kiest en bestelt u de wachtkamerbank naar wens!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Wachtkamerbanken kopen voor comfort tijdens het wachten

Niemand vindt lang wachten prettig – laat staan als dit ook nog moet op oncomfortabel meubilair. En dus is het aan u om het wachten nét wat prettiger te maken door het plaatsen van comfortabele, stijlvolle meubelen. De wachtkamerbanken in ons assortiment zijn speciaal ontworpen voor de professionele wachtruimte, entree of ontvangstruimte. Daarbij is uiteraard rekening gehouden met een stijlvol design én een optimaal zitcomfort. Zo zorgt u voor een verpletterende (eerste) indruk, terwijl u uw klanten, gasten, cliënten of bijvoorbeeld uw potentiële nieuwe medewerkers ontvangt. Daarmee zorgt u voor een positieve ervaring. Oók tijdens het wachten.

Wachtkamerbank Kurvi van DeBerenn


Waarom kiezen voor een wachtkamerbank?

Elke eerste indruk is van groot belang voor een positieve ervaring met uw bedrijf of organisatie. Die eerste indruk begint doorgaans in de wachtruimte of ontvangsthal. Daarom is het zaak om deze ruimtes zo goed mogelijk in te richten. Natuurlijk is een goed doordacht interieur hierbij de basis – met het zitmeubilair als absoluut middelpunt. In ons assortiment vindt u een divers aanbod aan wachtkamerbanken; banken die speciaal ontworpen zijn voor de wachtkamer of entree. Deze banken nodigen uit tot een comfortabel wachtmoment, en maken daarmee het wachten een stuk aangenamer.


Passend bij uw interieur of (huis)stijl

Naast comfort is de stijl van uw nieuwe wachtkamerbank natuurlijk ook van groot belang. Een professionele uitstraling verkrijgt u door een consistente stijl te hanteren, zodat alle bedrijfsruimtes naadloos op elkaar aansluiten. Dit kan uiteraard in het verlengde van uw huisstijl, of juist passend bij uw huidige interieur. In onze webshop vindt u wachtkamerbanken in diverse stijlen en formaten. Of u nu zoekt naar strak en modern of juist meer trendy en huiselijk; u vindt het allemaal terug in ons assortiment. Zo schaft u uw nieuwe wachtkamerbank geheel naar wens en behoefte aan.


Welke wachtkamerbanken zijn er?

Iedere wachtruimte of entree is anders. Daarom bieden we in ons assortiment ook verschillende wachtkamerbanken aan. Niet alleen wat betreft stijl; ook wat betreft het model. We kunnen twee belangrijke soorten onderscheiden:

  • Wachtbanken: het standaard model wachtbank bestaat uit een onderstel waarop verschillende zitjes, of stoelen, zijn gemonteerd. Deze zitjes zijn er in diverse vormen, en bekleed met verschillende materialen. Of u nu een houten wachtbank zoekt, of een gestoffeerde; deze wachtbank past perfect in de meer traditionele wachtruimte – en past daarnaast goed binnen een wachtruimte waar veel verschillende, onbekende personen dienen te wachten.
  • Zitbanken: binnen de wachtruimte zijn ook de standaard, meer huiselijke, zitbanken in grote opkomst. Deze 1-, 2- of zelfs 3-zitsbanken zorgen voor een vertrouwde, huiselijke uitstraling en een vergroot zitcomfort. Passend binnen een trendy bedrijfspand, waar u de bezoeker een ontspannen en uitnodigend gevoel wil geven.

Leverbaar diverse kleuren en materialen

En niet alleen heeft u een keuze uit verschillende modellen. Ook een keuze voor het materiaal en een (of meerdere) kleuren maakt dat de kantoorstoelen of wachtbanken een unieke look and feel aan uw ruimte geven. En wat dat betreft heeft u zeker ook een ruime keuze! Een deel van onze wachtbanken is voorzien van houten zitschaal, terwijl een ander deel is voorzien van een gestoffeerde rug en zitting. En ook als het gaat om stoftype heeft u weer de keuze; gaat u bijvoorbeeld voor het moderne Xtreme? Of voor het viltachtige Velito? Elke wachtkamerbank is leverbaar in een breed aanbod aan kleuren – bij een klein deel kunt u de kleur van de zitting zelfs laten afwijken van de kleur van de rug.

Wachtbanken voor de moderne kantooromgeving


Een keuze gemaakt? Bestel nu met hoge kortingen!

Heeft u een wachtbank naar wens gevonden? De kleur gekozen die past bij uw kantoor- of bedrijfsruimte? Dan bestelt u uw nieuwe banken eenvoudig en snel in onze webshop. Bij Officetopper profiteert u ook nog van scherpe prijzen door de hoge kortingen die wij bieden. Kiest u voor basic levering? Dan bezorgen wij de producten op de begane grond, achter de eerste deur. Liever de banken laten inhuizen? Dan bieden wij ook de optie ‘premium levering’. We plaatsen de banken dan op de locatie waar u ze wenst – en we zorgen tevens voor het afvoeren van verpakkingsmateriaal. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.