Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Loungebanken

Steeds meer kantoren richten een speciale loungeruimte in. Bijvoorbeeld om even te ontspannen tussen de bedrijven door, of ter afwisseling van de werkplek. Zoekt u voor deze ruimte, of voor uw gehele kantoor, een partij nieuwe loungebanken? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u namelijk ons complete assortiment met banken voor uw lounge- of ontspanruimte.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Loungebanken kopen

Een goede, comfortabele loungebank is haast onmisbaar op uw kantoor. Of u nu kantoor-loungebank zoekt voor uw entree, loungeruimte of op de werkplek zelf. Een loungebank is ideaal voor een kort overleg of een ontspannen moment tussen de werkzaamheden door. Even in alle rust telefoneren, een 1-op-1 gesprek met uw collega of een warm welkom voor uw klanten of gasten. Onze loungebanken bieden comfort – maar zijn tevens uniek door hun stijlvolle uitstraling. Perfect voor ieder kantoor én verkrijgbaar in diverse kleuren.


Welke loungebanken zijn er?

Of u nu zoekt naar een mooie loungebank om in alle rust op te werken, ter afwisseling van uw werkplek, of een loungebank voor uw entree of ontvangstruimte: in ons assortiment treft u verschillende banken die passen in de ruimte die u voor ogen heeft. Zo bieden wij een akoestische loungebank met hoge rug, die perfect dienstdoet als plek om te overleggen. Of zoekt u verschillende modulaire lounge-elementen, waarmee u in een handomdraai een mooie, comfortabele zitplek creëert voor uw ontspannings- of ontvangstruimte? Zeker als u ze combineert met onze prachtige kantoorstoelen, zorgt u in een handomdraai voor een stijlvolle, comfortabele kantoorruimte.


Keuze uit materialen en kleuren

Hoewel elk van onze loungebanken gestoffeerd is, heeft u ook wat betreft stoftype een ruime keuze. Zo is een deel van onze banken gestoffeerd met de luxe, moderne Xtreme stoffering, terwijl een ander deel weer met het huiselijke, warme Velito – of wolvilt – gestoffeerd is. Beide stoffen zijn in een ruim kleuraanbod verkrijgbaar. Zoekt u een loungebank die u geheel naar smaak kunt samenstellen? Bij een aantal van onze banken kiest u de kleur van de zitting en de rug los van elkaar, waardoor u twee bijpassende kleuren naar smaak kiest. Zo plaatst u een bank in uw kantoor die geheel bij de inrichting past én in de smaak valt bij uw collega’s.


Inhuizen of gemonteerd geleverd? Geen probleem!

Heeft u een keuze kunnen maken tussen de verschillende loungebanken in ons assortiment? In onze webshop bestelt u de door u gewenste loungebank binnen enkele klikken. Een groot deel van de banken wordt gemonteerd geleverd. Bij andere banken heeft u op de productpagina de keuze of u deze gemonteerd wil laten leveren. Standaard worden deze banken namelijk ongemonteerd bij u afgeleverd. Tevens worden onze producten standaard op de begane grond, achter de eerste deur bij u geleverd. Wil u dat de bank direct op de plek staat waar u ‘m wil hebben? Dan kunt u bij uw bestelling kiezen voor premium levering; wij zorgen dan voor inhuizing, uitpakken en plaatsen op de juiste plek.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.