Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Kantoorbanken

Zoekt u naar een comfortabele invulling van uw wachtruimte, ontvangsthal, vergaderruimte of kantine? Onze kantoorbanken zijn een geweldige en comfortabele toevoeging voor iedere bedrijfsruimte. Voor uw collega’s én uw klanten of gasten. Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons volledige assortiment aan banken voor kantoor.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Kantoorbanken kopen voor uw stijlvolle bedrijfsruimtes

Even overleggen met uw collega’s, in alle rust telefoneren of een comfortabele plek bieden aan uw gasten of klanten als zij langskomen voor een afspraak. De kantoorbanken die u in ons assortiment vindt, zijn geschikt voor iedere kantoorruimte én ieder doel. En dus vindt u ze in allerlei soorten, maten en vormen. Van een smalle 1-zits bank tot een ruime 3-zits bank of zelfs een bank die u volledig zelf samenstelt door middel van verschillende elementen. Zoekt u specifiek naar een bank voor een bepaalde ruimte? Dan bent u bij ons ook zeker aan het juiste adres.

Twist&Sit banken voor kantoor bij Officetopper


Kies de best passende stofkleur voor uw interieur

Als u een bank in één van uw bedrijfsruimtes plaatst, is het natuurlijk ook belangrijk dat deze goed past bij uw huidige interieur. Daarom bieden wij de meeste van onze banken aan in verschillende stof- of ledertypes. Zo zorgt u ervoor dat het bekledingstype geheel aansluit op de andere meubels in de ruimte. Daarnaast zijn alle banken beschikbaar in verschillende kleuren. Dit samen geeft elke bank de unieke uitstraling die past binnen iedere kantoorruimte.


Welke soorten banken voor kantoor zijn er?

In ons assortiment kantoorstoelen vindt u namelijk verschillende typen banken voor uw kantoorruimtes. Zo kunt u specifiek op zoek naar een bank voor bijvoorbeeld uw wachtruimte, ontvangsthal – of juist voor een ruimte waar uw medewerkers op ontspannen wijze met elkaar kunnen overleggen. Maar welke soorten zijn er nu precies? We lichten de twee populairste banken voor kantoren toe.

  • Wachtkamerbanken: Een uitnodigende zithoek voor uw klanten of gasten, en hen op een fijne, comfortabele manier laten wachten op hun afspraak. De wachtkamerbanken passen perfect bij uw entree, receptie of, zoals de naam al doet vermoeden, in uw wachtruimte. Zo creëert u niet alleen een verpletterende eerste indruk, ook zorgt u ervoor dat de ruimte uitnodigend en stijlvol overkomt.
  • Loungebanken: Op sommige momenten is het fijn om de werkplek even te verlaten en te werken op een andere plek. Of dit nu een informeel overleg betreft, of even ontspannen bijkletsen met uw collega’s. Onze loungebanken zijn ideaal voor dit soort momenten. Ze zijn comfortabel, stijlvol én zorgen voor een huiselijke, knusse uitstraling in uw loungeruimte.

Waarom kiezen voor een kantoorbank?

In ons assortiment treft u passende banken voor iedere kantoor- of bedrijfsruimte. Deze banken zijn extra ruim, zijn voorzien van slijtvaste stof en verkrijgbaar in tal van kleurstellingen. We bieden diverse stijlen; van strak en modern tot banken die helpen bij het verbeteren van de akoestiek of configuraties die u geheel zelf samenstelt. Zo past u uw keuze geheel aan aan de behoeftes en wensen voor uw kantoor. En natuurlijk is dat niet alles! Ons gehele assortiment is immers dusdanig samengesteld dat het precies aansluit op de sfeer die past binnen een kantoor of bedrijfsruimte. En dat maakt onze kantoorbanken ook direct geschikt voor iedere kantoorinrichting.

Geconfigureerde loungebank Jazz kantoorbanken Officetopper


Bestel eenvoudig en snel – of vraag naar de mogelijkheden

Heeft u een bank naar wens gevonden? In onze webshop bestelt u eenvoudig en snel uw nieuwe bank; u hoeft alleen de door u gewenste kleur(en) te kiezen! Bent u er nog niet helemaal aan uit – of kunt u geen bank vinden die past in uw kantoor? Neem dan zeker contact met ons op, dan kijken we samen naar uw wensen en zorgen wij ervoor dat de gewenste bank binnenkort in uw kantoor staat.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.