Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Stapelbare kantinestoelen

In uw lunchruimte of bedrijfskantine kunnen fijne, praktische stoelen natuurlijk niet ontbreken. Wilt u deze stoelen ook netjes op kunnen ruimen? Of eenvoudig erbij pakken als er regelmatig meerdere mensen aanschuiven? Dan zijn onze stapelbare kantinestoelen perfect. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Waarom stapelbare kantinestoelen kopen?

Wilt u in uw kantineruimte eenvoudig kunnen inspelen op verschillende groepsgroottes? Biedt u tijdens de ene gelegenheid ruimte aan grote groepen, terwijl u op een andere dag ‘slechts’ ruimte biedt aan uw personeel? Dan zijn kantinestoelen die stapelbaar zijn, wel zo handig. Deze kantinestoelen stapelt u namelijk eenvoudig op elkaar. Heeft u ze even niet nodig? Dan bergt u ze gemakkelijk op, en nemen ze slechts weinig ruimte in beslag. Bent u op zoek naar stapelbare kantinestoelen voor uw lunchruimte? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres!


Welke stapelbare kantinestoelen vindt u bij Officetopper?

In onze webshop treft u een ruim assortiment aan kantinestoelen. Doordat wij een breed aanbod hebben aan verschillende soorten stoelen, vindt u er altijd wel één die past binnen uw kantoorinrichting.

Zoekt u bijvoorbeeld gestoffeerde, stapelbare kantinestoelen? Of plaatst u in uw bedrijfsrestaurant liever kantinestoelen die zeer onderhoudsvriendelijk zijn en daardoor eenvoudig af te nemen als er een vlek op zit? Dan zijn onze kantinestoelen die stapelbaar zijn met kunststof of houten zitting en rug wellicht een idee. Alle kantinestoelen zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u deze eenvoudig aansluit op uw huidige kleurgebruik.


Kantinestoelen stapelbaar: eenvoudig schoon te maken

Het voordeel van onze kantinestoelen die stapelbaar zijn is het gemak van het onderhoud. De kunststof modellen, evenals de varianten met een houten kuipstoel maakt u eenvoudig schoon. Met een vochtige doek en niet-chemisch schoonmaakmiddel laat u de stoel weer blinken! De stoelen van Officetopper zijn functioneel, stijlvol en geschikt voor langdurig en intensief gebruik.


Passend bij verschillende sferen

Afhankelijk van de uitstraling en sfeer die u in uw kantineruimte wilt creëren, kiest u voor een specifiek type kantinestoel. In ons assortiment stapelbare kantinestoelen, vindt u zowel design kantinestoelen, als kantinestoelen met een industriële of meer formele uitstraling. Zoekt u een kantinestoel die u hoog kunt opstapelen? Dan is het van belang om hier zeker rekening mee te houden; niet iedere stoel is oneindig op te stapelen. Raadpleeg de productpagina voor de mogelijkheden van de stoel!


Bestel uw partij nieuwe kantoorstoelen in onze webshop

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons assortiment stapelbare kantoorstoelen voor uw kantine? Fijn! Op de productpagina kiest u voor één van de kleuren waarin de kantinestoel beschikbaar is. Indien mogelijk kiest u daarbij ook voor de kleur van het onderstel. Vervolgens schaft u de kantinestoelen die stapelbaar zijn binnen enkele klikken bij ons aan – of u nu zoekt naar één stuk, of naar een grote partij. Wilt u de kantinestoelen ook laten inhuizen in uw bedrijfspand? Geen enkel probleem; kies hiervoor voor ‘premium levering’. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.