Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Kantinestoelen met armleuningen

Wilt u ervoor zorgen dat uw medewerkers comfortabel zitten tijdens hun lunchpauze? Dan zijn kantinestoelen met armleuningen een goede oplossing. Deze stoelen bieden immers een optimaal zitcomfort en de juiste ondersteuning. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan kantinestoelen met armleuningen!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Kantinestoelen met armleuningen kopen

Een aantal van onze kantinestoelen is uitgerust met armleuningen. Het grote voordeel hiervan is namelijk dat de stoel de juiste ondersteuning aan uw armen biedt, waardoor u comfortabel op de stoel zit. En daarnaast geeft het ook een extra stijlvolle uitstraling! In ons assortiment treft u zowel designstoelen als de meer vertrouwde kantinestoelen. En dus kiest u, afhankelijk van de uitstraling die u in uw lunchruimte wil creëren, voor een stoel die bij de omgeving past.


Waarom kiezen voor kantinestoelen met armleuningen?

De kantine, of het bedrijfsrestaurant, is dé plek in het bedrijf om even tot rust te komen tussen de werkzaamheden door. De pauze is immers het moment om te ontspannen – en weer op te laden voor de rest van de dag. Het is dan zeker zo belangrijk dat u goed en comfortabel zit. Een kantinestoel met armleuningen biedt hiervoor de oplossing. Doordat uw armen kunnen rusten op de armleuningen, neemt u een betere houding aan. Een goede manier om op te laden voor de middag!


Passend bij uw wensen

Bij het kiezen van uw kantinestoel met armleuningen, heeft u diverse mogelijkheden. Zo kent ons assortiment kantinestoelen met vaste armleuningen, die als het ware vanuit het onderstel zijn vervaardigd. Daarnaast bieden wij ook kantinestoelen die optioneel met extra armleggers uitgevoerd kunnen worden. Dit geeft weer een geheel andere uitstraling! Tevens heeft u ook allerlei mogelijkheden wat betreft materiaalkeuze. Zoekt u een kantinestoel die voornamelijk onderhoudsvriendelijk en praktisch is? Dan is een kunststof kantinestoel ideaal voor u. Zoekt u juist een kantinestoel die comfort biedt? Plaats dan een gestoffeerde kantinestoel in uw lunchruimte. Onze kantoorstoelen zijn beschikbaar in diverse kleuren, zodat u altijd voor een kleur kiest die binnen uw kantooromgeving past.


Oók voor uw volledige kantoorinrichting

Betrekt u een nieuw pand, en zoekt u hiervoor onder andere nieuwe kantinestoelen? Of neemt u enkel de kantine onder handen en zijn de stoelen aan vervanging toe? Bij Officetopper kunt u terecht voor compleet interieuradvies en uw volledige inrichting. Neem dus zeker contact met ons op als u zoekt naar een uitgebreid interieurplan met bijpassende kantoormeubelen. We luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee! Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom in Raamsdonkveer, waar wij een grote selectie van ons assortiment hebben staan om uit te proberen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.