Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Kunststof kantinestoelen

Bent u op zoek naar onderhoudsvriendelijke stoelen die jarenlang mooi blijven? Dan zijn onze kunststof kantinestoelen zeker iets voor u. Deze kantinestoelen zijn er in verschillende soorten en nemen ieder hun eigen uitstraling met zich mee. Op deze pagina vindt en bestelt u ons complete assortiment.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Kunststof kantinestoelen kopen

Als u stoelen in uw kantine plaatst, wilt u natuurlijk wel dat ze een tijd meegaan. Tijdens het lunchen of drinken kunnen er vlekken op de bekleding van uw stoelen ontstaan, wat weer afbreuk doet aan de uitstraling van uw stoelen en de professionele sfeer in uw lunchruimte. Onze kunststof kantinestoelen zijn hiervoor een oplossing. De kunststof rug en zitting, of zitschaal, zijn namelijk eenvoudig schoon te maken en daarmee zeer onderhoudsvriendelijk. En dat terwijl een optimaal zitcomfort gewaarborgd blijft!


Kunststof kantinestoelen met tal van mogelijkheden

Hoewel vast staat dat de kantinestoel een kunststof zitschaal heeft, zijn er nog steeds allerlei keuzemogelijkheden om de stoel geheel naar smaak te kiezen. Zoekt u een zwarte kantinestoel? Of juist een stoel die u in diverse kleuren kunt laten leveren? Dan zit u bij ons ook goed. Bij het grootste deel van onze kunststof stoelen heeft u namelijk de keuze uit verschillende kleuren. Daarnaast kent ons assortiment kantinestoelen met kunststof poten, maar ook met houten poten of metalen poten.


Vormen en opties

Zoekt u een designstoel voor uw lunchruimte, een stoel met vintage uitstraling of juist de ‘vertrouwde’ kantoor kantinestoelen? Het is allemaal mogelijk. In ons assortiment kunststof kantinestoelen heeft u een ruime keuze uit verschillende stoelen. Of u nu zoekt naar een kantoorstoel met hoge rug, of lage rug. Mét, of zonder armleggers. Maak een keuze uit de verschillende soorten en kies zo voor de kunststof kantinestoel die perfect past binnen uw kantoor. Zit de stoel naar wens er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden – wij hebben immers de mogelijkheid tot het bieden van een veel ruimer aanbod!


Kom proefzitten in onze showroom

Heeft u een stoel op het oog, maar wilt u eerst ervaren hoe de stoel zit? In onze showroom in Raamsdonksveer treft u een ruime selectie van ons assortiment kunststof kantinestoelen. Dit maakt dat u altijd even langs kan komen om de stoelen uit te proberen! Bent u wel al overtuigd van de door u gewenste stoel? In onze webshop bestelt u ze eenvoudig en snel – of het er nu één is ter aanvulling van uw bestaande meubilair, of een grote partij voor de volledige inrichting.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.