Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Gestoffeerde kantinestoelen

Wilt u uw kantine inrichten met comfortabele, stijlvolle kantinestoelen? Dan zit u met de gestoffeerde kantinestoelen goed. Deze stoelen zijn voorzien van een gestoffeerde rug en zitting, waarbij u de keuze hebt uit diverse kleuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina vindt u ons complete assortiment.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Gestoffeerde kantinestoelen kopen

Een goed doordachte kantoor- en kantine-inrichting draagt bij aan een verhoogde motivatie bij uw medewerkers en een professionele uitstraling naar de gasten die u ontvangt. Heeft u de keuze gemaakt om uw lunchruimte in te richten met kantinestoelen met gestoffeerde zitting? Dan kiest u doorgaans voor een stijlvolle, comfortabele stoel die een unieke uitstraling meebrengt naar uw kantine. In onze webshop vindt u diverse gestoffeerde kantinestoelen, die u geheel naar smaak samenstelt wat betreft kleur. In enkele gevallen kiest u zelfs het type en de kleur van het onderstel!


Gestoffeerde kantinestoelen met hoog comfort

Hoewel een gestoffeerde kantinestoel niet heel standaard is binnen de kantine of het bedrijfsrestaurant, wordt hier wél steeds vaker voor gekozen. De kantine als ontspanningsruimte wordt immers steeds belangrijker binnen het kantoor. En dus speelt comfort en een mooie uitstraling een grote rol bij het inrichten van deze ruimte. Gestoffeerde kantinestoelen bieden een hoog zitcomfort door de zachte stof en zitting, waar bovendien veel aandacht is besteed aan het design van de stoel. Op die manier zorgt u voor een huiselijke, informele sfeer in uw kantine, met een hoge mate van luxe en comfort.


Kleuren en materialen

Hoewel vaststaat dat de stoelen stuk voor stuk voorzien zijn van een luxe stoffering, is er bij iedere stoel sprake van een ander stoftype. Zo kiest u voor de stof die past bij uw voorkeur én inrichting. Kiest u bijvoorbeeld voor het trendy en ultrazachte velours? Of voor het huiselijke Velito, een viltachtige stof die in een breed aanbod van kleuren komt? Past een stoere, stevige stof beter bij uw inrichting? Dan is een stoel met Step Melange-stoffering wellicht iets voor u. Bij elk van de stoelen heeft u een keuze uit diverse kleuren, zodat u altijd een kantinestoel in de lunchruimte plaatst die matcht met de andere meubelen.


Meer informatie of proefzitten? Kom langs in onze showroom!

In onze showroom in Raamsdonksveer hebben wij een ruime selectie aan kantoorstoelen staan – in diverse stoftypes én kleuren. Dit maakt het eenvoudiger voor u om de verschillende stoelen met elkaar te vergelijken en tot een juiste kleurkeuze te komen. Twijfelt u nog welke kantinestoel het beste bij u past? Breng dan zeker een bezoekje aan onze showroom; onze vakkundige medewerkers helpen u om tot de juiste beslissing te komen. Ook geven zij graag passend advies over de verschillende stoelen, maar óók over al onze andere kantoormeubelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.