Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Kantinestoelen

Het is dé plek voor een ontspannen lunch, even bijkletsen met uw collega’s of een gezellige vrijdagmiddagborrel. De kantine. En juist voor dat moment van ontspanning, is het ook belangrijk dat u comfortabel zit. Een partij kantinestoelen van hoge kwaliteit, mét een mooie uitstraling, kan dus niet ontbreken. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Kantinestoelen kopen om te ontspannen tijdens de pauze

De kantine is één van de belangrijkste ruimtes in uw kantoor of bedrijfsruimte. En dus is het van belang dat u deze ruimte met zorg inricht. Een partij goede kantinestoelen kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. Deze kantoorstoelen zorgen er immers voor dat u en uw collega’s écht kunnen ontspannen tijdens hun lunchpauze.

En dat niet alleen. Want een kantineruimte is vaak het middelpunt van uw bedrijf. Krijgt u klanten, partners of andere gasten op bezoek? Dan is het zaak om met uw kantine ook professionaliteit en stijl uit te stralen. Daar helpen onze kantinestoelen zeker aan mee.

Stijlvolle kantinestoelen voor kantoor


Welke soorten kantinestoelen zijn er?

Of u in uw lunchruimte een huiselijke uitstraling wil creëren, of juist een industriële sfeer. Een formele – of juist informeel. Met ons assortiment kantinestoelen kunt u letterlijk alle kanten op. Zoekt u bijvoorbeeld gestoffeerde kantinestoelen? Of plaatst u liever houten kantinestoelen of kunststof kantinestoelen in uw lunchruimte? U vindt het allemaal in onze webshop.

Zo bieden wij vintage kantinestoelen die geïnspireerd zijn op de oude schoolstoelen, kantinestoelen met een zachte velours stoffering, of juist de onderhoudsvriendelijke kantinestoelen met kunststof zitschaal.


Diverse onderstellen mogelijk

Naast de bekleding van de rug en zitting, is het type onderstel uiteraard ook een belangrijke pijler bij het maken van een keuze voor een specifieke stoel. In ons assortiment vindt u kantinestoelen met een 4-poots onderstel, waarbij u kunt kiezen uit poten van hout of metaal. Een deel van deze producten doet tevens dienst als stapelbare kantinestoel! Bent u op zoek naar een kantinestoel met armleuningen? Dan zitten deze vaak aan het onderstel vast. Neem gerust een kijkje tussen onze producten – of kom langs in onze showroom! Hier hebben wij immers een flinke selectie van onze kantinestoelen staan.


Verkrijgbaar in frisse kleuren en uitvoeringen

De modellen die u op deze pagina vindt zijn verkrijgbaar in diverse frisse kleuren en uitvoeringen. Afhankelijk van uw wensen kunt u gaan voor een stoel met een formele of juist informelere uitstraling. We hechten veel waarde aan kwaliteit, comfort en uitstraling. U vindt daarom uitsluitend kwaliteitsproducten die lang meegaan. Heeft u een stoel gevonden, maar is de kleur niet helemaal naar wens? Onze gestoffeerde kantinestoelen zijn te bestellen in uiteenlopende kleuren. Er zit ongetwijfeld een kleur tussen dat past bij uw huisstijl.

Gestoffeerde kantinestoelen met comfort


Waar moet ik op letten bij het kopen van een kantinestoel?

De keuze voor een kantinestoel is afhankelijk van een aantal factoren. Ieder bedrijf is anders en stelt andere eisen aan een kantinestoel. Uiteraard is het belangrijk dat de stoel comfortabel zit. Comfort wordt onder andere bepaald door bijvoorbeeld armleuningen, het materiaal en de rugleuning. Over het algemeen vinden mensen een gestoffeerde stoel aangenamer zitten dan een kunststof kantinestoel.

Ook moet de stoel geschikt zijn voor verschillende zithoudingen en passen bij het interieur van de kantine alsmede de huisstijl van het bedrijf. Als u het prettig vindt om de kantine opgeruimd en netjes te houden dan zijn stapelbare kantinestoelen wellicht een goede keuze.

Heeft u behoefte aan advies? Neem gerust contact met ons op. We voorzien u graag van persoonlijk en professioneel advies op maat.


Uw favoriet bestellen bij Officetopper

Als u een kijkje neemt in onze webshop, zult u zien: een kantinestoel hoeft zeker niet duur te zijn! Ideaal als u zoekt naar een aanvulling van uw huidige meubilair – en al helemaal als u uw gehele kantine- of kantoorinrichting onder handen neemt.

Zoekt u goedkope kantinestoelen? Of plaatst u graag een stel design kantinestoelen in uw kantoor? Bij Officetopper bent u voor elke zoektocht aan het juiste adres. Zit de stoel naar wens er niet tussen? Neem dan zeker contact met ons op; we bekijken graag met u de mogelijkheden.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.