Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Fauteuils

De kantoorfauteuils uit ons assortiment zijn multifunctioneel, stijlvol en ontzettend comfortabel. Zoekt u een fauteuil voor uw conferentieruimte, wachtruimte, lounge of werkplek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u namelijk allerlei soorten fauteuils: van de meer klassieke, vertrouwde stoelen, tot hippe fauteuils die perfect in een trendy kantoor passen.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Fauteuils kopen voor uw stijlvolle kantoorruimtes

Een fauteuil past eigenlijk overal. Zo plaatst u er één (of meerdere) in de directiekamer of in de werkruimte als comfortabele zit, terwijl hij ook prima fungeert als comfortabele stoel in de vergaderruimte of bij de entree. Comfort en design staat voorop, waardoor u altijd een ware eyecatcher in de kantoorruimte plaatst. Op deze pagina vindt u een ruim aanbod aan kantoorfauteuils, met verschillende vormen, onderstellen, materialen en kleuren. En hoewel de fauteuils onderling van elkaar variëren, hebben ze wél met elkaar gemeen dat ze elk voorzien zijn van een bijzonder en onderscheidend design.

Fauteuils voor kantoor van Bert Plantagie


Waarom kiezen voor een fauteuil voor kantoor?

In onze webshop heeft u een ruime keuze uit diverse kantoorstoelen. Maar waarom zou u specifiek kiezen voor een kantoorfauteuil? Om te beginnen bieden onze fauteuils over het algemeen een prettiger zitcomfort dan doorsnee stoelen. Zowel het design van de zitkuip als de stoffering van de fauteuils zorgen hiervoor. De kantoorfauteuils zijn leverbaar met diverse onderstellen, waardoor u de stoel precies aanpast aan het gebruiksdoel. Plaatst u hem aan een vergadertafel? Dan is een verrijdbaar onderstel erg praktisch. Dit terwijl een massief houten, of een ander vast onderstel juist handig is als u de fauteuil neerzet als zitje bij de entree of in één van de werk- of loungeruimtes.


Keuze uit diverse designs

Een ander voordeel van onze fauteuils is dat u een ruime keuze heeft uit diverse designs. Zo treft u in ons assortiment onder andere fauteuils met een hoge rug voor meer privacy en rust, terwijl u ook een kantoorfauteuil kunt bestellen met een lage rug voor een open uitstraling in uw kantoorruimte. Daarnaast bieden we allerlei soorten en vormen; van een afgeronde zitschaal tot de meer huiselijke fauteuil die perfect past in een informele kantooromgeving. Voor elk van de fauteuils heeft u een ruime keuze uit verschillende kleuren, zodat u precies kunt kiezen wat bij uw kantooromgeving past.

Kantoorfauteuils van Narbutas


Bestel uw comfortabele stoel bij Officetopper

Heeft u een fauteuil naar wens gevonden? Kies dan de kleur – en in sommige gevallen ook het onderstel – naar wens en bestel de kantoorfauteuil binnen enkele stappen in onze webshop. Bestelt u meerdere stoelen en wilt u dat wij de inhuizing van de stoelen uit handen nemen? Geen enkel probleem; kies in dit geval bij uw bestelling voor de optie ‘Premium levering’. Wij leveren de producten dan niet op de begane grond, achter de eerste deur (basic levering), maar zorgen ervoor dat de fauteuils meteen op de gewenste plek worden geplaatst. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.