Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Designstoelen

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Designstoelen kopen

Zoekt u een stijlvolle kantoorstoel waarmee u indruk maakt op uw klanten, gasten én uw personeel? Dan zit u met onze designstoelen zeker goed. Of u nu op zoek bent naar een kantinestoel, een vergaderstoel of een luxe fauteuil: in ons assortiment vindt u designstoelen die geschikt zijn voor diverse ruimtes in uw kantoor. Zo creëert u een luxe, professionele uitstraling in uw vergaderruimte of ontvangsthal, of juist een bijzondere lunchruimte voor uw medewerkers. En dat terwijl een optimaal zitcomfort gewaarborgd blijft.


Welke designstoelen voor kantoor zijn er?

Zoekt u voor verschillende ruimtes in uw kantoor naar designstoelen? Of wilt u de designstoelen in een specifieke ruimte plaatsen? Wat uw zoektocht ook inhoudt, bij Officetopper bent u aan het juiste adres. In ons ruime assortiment treft u immers verschillende designstoelen voor uw kantoor. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een kantoorstoel met een bijzonder design? Of zoekt u juist een stoel met een speciale stof of een onderstel dat nét even anders dan ander is? Neem gerust een kijkje op deze pagina en bekijk welke stoel het beste bij u past.


Waarom kiezen voor deze stoelen?

Onze designstoelen worden speciaal ontworpen door de fabrikant en hebben daarom een speciale stijl en uitstraling. Deze unieke stoelen zijn voorzien van een bijzonder design, en zijn daarmee ware eyecatchers in uw kantoor. En hoewel het design en de uitstraling van deze stoelen erg bijzonder is, levert u bij deze kantoorstoelen zeker niet in op het comfort. Stuk voor stuk zijn de stoelen namelijk ontworpen met het oog dat u altijd lekker zit. Daarnaast past u de stoelen geheel aan naar smaak. Bij een groot deel heeft u namelijk de mogelijkheid om te kiezen uit het type onderstel én de kleuren van zowel de stoffering als het onderstel.


Het zitcomfort uitproberen? Kom proefzitten!

Als u een keuze heeft kunnen maken, bestelt u de designstoelen naar wens eenvoudig in onze webshop. De stoelen eerst uitproberen voor u overgaat tot een aankoop? Geen probleem. In onze showroom in Raamsdonksveer hebben wij tal van designstoelen staan. Op de pagina van het gewenste product bekijkt u of het product in onze showroom aanwezig is. Kom vervolgens langs en laat u overtuigen door het waanzinnige zitcomfort!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.