Navigatie

Bureaustoelen voor thuis

(16 artikelen)

Zoekt u een goede bureaustoel voor thuis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u ons speciale assortiment aan bureaustoelen voor uw thuiswerkplek. We hebben een selectie gemaakt van nieuwe en gebruikte bureaustoelen die perfect passen in uw ergonomische thuiskantoor.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een bureaustoel voor uw thuiswerkplek kopen

Als u veel achter uw bureau zit, is een goede bureaustoel onmisbaar. Het is zelfs één van de belangrijkste onderdelen van uw thuiswerkplek. Het is belangrijk dat de stoel goed zit, bij uw lichaamsbouw afgesteld is en past bij de werkzaamheden die u uitvoert. Bij het uitkiezen van een goede bureaustoel voor thuis is het bovendien belangrijk dat deze past in uw interieur en de ruimte waarin hij komt te staan. Officetopper biedt bureaustoellen voor een goede prijs-kwaliteitverhouding én grotendeels snel leverbaar of direct af te halen in onze showroom.

Kwalitatief én scherp geprijsd

Bij Officetopper combineren we kwaliteit met scherpe prijzen. Heeft u een kleiner budget voor het inrichten van uw thuiswerkplek? Voor iets meer dan 100 euro bieden wij u al een stoel van hoge kwaliteit, die lekker zit, voldoende ondersteuning biedt en er ook nog eens goed uitziet. Natuurlijk kunt u ook voor het luxere segment bureaustoelen bij ons terecht.Wat is een goede bureaustoel voor thuis?

Door het coronavirus werken veel mensen plotseling thuis. Wellicht werkt u daarom op een eetkamerstoel of fauteuil. Deze stoelen bieden u echter niet de steun die u nodig hebt en veroorzaken daarom lichamelijke klachten. Een goede bureaustoel stimuleert de concentratie en gezondheid, waardoor de productiviteit vervolgens ook verbeterd wordt. Maar waar moet u op letten als u een bureaustoel uitkiest?

Een ergonomische bureaustoel voor een gezonde thuiswerkplek

Als u een goede bureaustoel voor thuis wilt kopen, is het belangrijk om met een aantal eisen rekening te houden. Breng in kaart wat uw budget is, zodat u binnen een bepaalde prijscategorie kunt zoeken. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar het soort werkzaamheden dat u uitvoert en de gebruiksduur van de stoel. Werkt u slechts twee uur per dag op de stoel? Dan zijn er andere eisen aan verbonden dan wanneer u er een volledige werkdag – of zelfs langer – op zit. Het is bovendien van belang dat de bureaustoel verstelbaar is, zodat u de stoel op uw lichaamsbouw kunt afstellen.

Uw thuiswerkstoel instellen

Het maakt niet uit hoe ergonomisch, duur of kwalitatief een bureaustoel is; als deze niet op de juiste manier gebruikt wordt, zijn deze factoren nutteloos. Werkt u bijvoorbeeld op een bureaustoel die te hoog, of juist te laag, afgesteld is? Dan kunt u last krijgen van uw nek, rug of het middenrif. Door de juiste zithoogte, zithoek en zitdiepte in te stellen en de armleuningen en rugleuning af te stellen op uw lichaamslengte, voorkomt u een hoop klachten en zorgt u voor een betere productiviteit. De juiste afstelling van uw bureaustoel is dus erg belangrijk, zeker als u meerdere uren per dag zittend werkt.

Thuiswerkplek inrichten

Natuurlijk zijn ergonomie en comfort belangrijke factoren bij het uitkiezen van een bureaustoel voor uw kantoor aan huis. Design is echter ook een belangrijke eis waar een bureaustoel op uitgekozen kan worden. Zo kunt u kiezen voor een kleur die goed past binnen uw thuiswerkplek of bij uw bureau, of juist voor een bepaald type stoffering die past bij het type gebruik – of gewoon mooi is.

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw thuiswerkplek? Of heeft u vragen over welke stoel precies bij u past? Stel dan tijdens kantooruren uw vragen via onze live chat. Onze medewerkers zitten klaar om u te helpen met al uw thuiswerkvragen!

bureaustoelen voor thuis

Kom proefzitten in onze showroom!

Liever de stoel met eigen ogen zien? Het comfort en alle opties zelf uitproberen? Kom langs in onze showroom! Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en geven u tips en advies bij het uitkiezen van een bureaustoel voor uw thuiskantoor. Neem contact met ons op en maak een afspraak.