Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Zwarte vergadertafels

Wilt u uw vergaderruimte opfrissen, en zoekt u daarvoor een stijlvolle, zwarte vergadertafel, met zowel een zwart blad als onderstel? Dan bent u hier op de juiste plaats. Op deze pagina vindt u namelijk ons assortiment zwarte vergadertafels.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Zwarte vergadertafels kopen

Het is één van de trendkleuren van het moment: zwart. Zo ook in de kantoorinrichting – en zeker in de vergaderruimte. Een zwarte vergadertafel zorgt voor een stijlvolle, luxe uitstraling van uw vergaderruimte, en oogt daarnaast professioneel naar uw bezoekers en klanten. Onze zwarte vergadertafels zijn voorzien van massief essenhouten onderstel dat zwart gebeitst is. Daarop is een HPL Fenix blad gemonteerd, dat uiteraard ook verkrijgbaar is in een zwarte kleur.


Welke afmetingen kennen de zwarte vergadertafels?

Of u nu een grote of een kleine vergaderruimte heeft, onze zwarte vergadertafels kunt u altijd wel kwijt. Deze stijlvolle kantoortafels zijn er namelijk in maar liefst vier verschillende formaten. Vergaderen met vier personen? Of juist met tien? Geen probleem. Uiteraard kunt u ook voor een kleiner formaat vergadertafel kiezen, en meerdere tafels in de verschillende kleine ruimtes plaatsen. Onze vergadertafels zijn er namelijk met een breedte van 120cm (4 personen), 180cm (6 personen), 240cm (8 personen) en 280cm (10 personen). De vergadertafels zijn altijd 120cm diep en 74cm hoog.


Ideaal te combineren met diverse meubelen

Het voordeel van een zwarte vergadertafel? Dat is dat u hem eenvoudig combineert met tal van materialen. Houten of industriële, stalen kasten. Een houten, of laminaat, vloer, of juist tapijt. En conferentiestoelen die bekleed zijn met leder of het zachte velours. U kunt alle kanten op. In onze webshop vindt u verschillende meubelen die perfect matchen met uw nieuwe, zwarte vergadertafel. Zo creëert u een stijlvolle, luxe vergaderruimte, of juist die stoere ruimte met industriële uitstraling.


Bestel uw nieuwe tafel eenvoudig in onze webshop

Als u op zoek bent naar een complete inrichting van uw vergaderruimte, is advies wellicht handig en fijn. Neem dan zeker contact met ons op – of bezoek onze showroom. Wij helpen u graag bij het uitdenken van kleurgebruik, materiaalgebruik en passende meubels. Heeft u echter al een zwarte vergadertafel naar wens gevonden? Dan bestelt u hem eenvoudig en snel in onze webshop. U profiteert dan ook nog van hoge kortingen! Wilt u de tafels gemonteerd laten leveren? Kies dan voor de optie ‘montage’ op de productpagina.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.