Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Vergadertafels 8 personen

Bent u van plan om uw vergaderruimtes onder handen te nemen, en zoekt u hiervoor specifiek naar vergadertafels voor 8 personen? Dat komt goed uit. Op deze pagina vindt u namelijk ons complete assortiment aan vergadertafels die ruimte bieden aan circa acht personen.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Vergadertafels voor 8 personen kopen

Vergaderen met een team van circa 8 personen? Of wilt u meerdere kleine vergaderruimtes inrichten waarin u plaats biedt aan maximaal 8 personen? In beide gevallen zit u op deze pagina zeker goed. In ons assortiment bieden we namelijk verschillende vergadertafels waaraan acht personen kunnen plaatsnemen. Of u nu zoekt naar een ronde, vierkante, ovale, rechthoekige of zelfs een zit-sta vergadertafel: in ons assortiment kunt u met al uw wensen terecht. Staat de door u gewenste kantoortafel er niet tussen? Neem dan zeker contact met ons op.


Verschillende formaten beschikbaar

De vergadertafels voor 8 personen die u in ons assortiment vindt, zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zowel wat betreft breedte, als de diepte. Zo bieden de rechthoekige vergadertafels voldoende ruimte aan acht personen als deze een breedte van 220 of 240cm, en een diepte van 80, 100, 120 of 130cm, hebben. Tevens heeft u de keuze uit verschillende soorten tafels. Wilt u staand vergaderen? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de hoge vergadertafels. Of kies voor afwisseling, en ga voor de zit-sta vergadertafel. Uiteraard kiest u op deze pagina ook diverse vergadertafels met standaard, vaste hoogte.


8-persoons vergadertafels met diverse kleurstellingen

Heeft u al een specifieke kleur in gedachten voor uw nieuwe vergadertafel? Wilt u bijvoorbeeld een volledig witte vergadertafel? Of juist één met een meer industriële look, waarbij u een zwart onderstel combineert met een houten blad? In ons assortiment vindt u voor alle wensen wel een goede kleurstelling. De vergadertafels die wij aanbieden zijn er in verschillende materialen. De metalen onderstellen zijn doorgaans verkrijgbaar in het wit, zilvergrijs of zwart, terwijl de houten onderstellen vanzelfsprekend verkrijgbaar zijn in een houtkleur. En ook voor de bladen kiest u uit vele kleuren. Bekijk de productpagina’s voor de kleuren waarin wij de betreffende tafel aanbieden.


Kies de door u gewenste kantoortafel en bestel!

In ons assortiment vindt u dus tal van vergadertafels voor 8 personen. Heeft u een tafel naar wens gevonden? Dan bestelt u deze eenvoudig en snel in onze webshop. Dan profiteert u ook nog van hoge kortingen! Heeft u nog vragen? Of zoekt u bijpassende conferentiestoelen? Raadpleeg dan onze webshop óf neem contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.