Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Hoge vergadertafels

Ligt het inrichten van de nieuwe vergaderruimte(s) in uw handen en wilt u hiervoor een partij nieuwe vergadertafels aanschaffen? En bent u daarbij specifiek op zoek naar een hoge vergadertafel? Dan zit u bij Officetopper goed. In ons assortiment vindt u diverse hoge vergadertafels. Op deze pagina bekijkt u ze allemaal.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Hoge vergadertafels kopen

Een hoge vergadertafel zorgt voor een speels effect tussen de doorgaans lage kantoormeubelen. Ideaal in een hoge ruimte, en perfect te combineren met de comfortabele barkrukken in ons assortiment. In ons assortiment vindt u hoge vergadertafels met een rond, vierkant óf rechthoekig blad. Iedere tafel beschikt over een 4-poots onderstel met een steunpoot waarop uw voeten kunnen rusten. En elke kantoortafel is verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat u precies kunt kiezen wat in uw (nieuwe) vergaderruimte past.


Hoe groot zijn de hoge vergadertafels?

Afhankelijk van het type vergadertafel dat u kiest, kunt u kiezen uit verschillende afmetingen. Zo zijn onze vierkante en ronde hoge tafels verkrijgbaar met een breedte van 120, 140 en 160cm, terwijl onze rechthoekige, hoge vergadertafel leverbaar is met een breedte van 160 tot wel 480cm. De tafels van 320cm, 360cm en 480cm beschikken over meerdere bladen en een onderstel met meerdere poten voor extra stevigheid. De onderstellen van de tafels zijn verkrijgbaar als variant met rechthoekige poten of als model met ronde poten en kennen altijd een vaste hoogte van 110cm.


Welke kleuruitvoeringen zijn mogelijk?

Of u nu een volledig witte tafel wilt, of juist een combinatie van twee kleuren: het is allemaal mogelijk. Op de productpagina kiest u immers voor de kleur van zowel het tafelblad, als het onderstel. Voor de onderstellen heeft u de keuze uit een drietal metaalkleuren, te weten wit, aluminium (zilvergrijs) en zwart. Bij het blad kunt u kiezen uit zeven verschillende (hout)kleuren. Maak de stijlvolle combinatie naar smaak, of passend bij uw huidige inrichting, op de pagina!


Bestel met hoge kortingen in onze webshop

Heeft u een hoge vergadertafel naar wens gevonden en de juiste kleuren uitgezocht? Dan bestelt u binnen enkele stappen uw tafel in onze webshop. Dan profiteert u ook nog van hoge kortingen, tot wel 20%! En wij zorgen er ook nog eens voor dat de tafel zo snel mogelijk bij u geleverd wordt. Heeft u nog vragen? Of wilt u de tafel in het echt komen bekijken? Neem dan gerust contact op, en maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We helpen u graag bij uw keuze.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.