Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Industriële vergadertafels

Industrieel design: dé trend van dit moment. En ook in kantooromgevingen en vergaderruimten zien we dit steeds meer terugkomen. Zoekt u een industriële vergadertafel voor uw (nieuwe) vergaderruimte? Een robuuste, stoere tafel met stijlvolle uitstraling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Industriële vergadertafels kopen

Geeft u uw kantoor- en vergaderruimtes een opfrisbeurt of moderniseringsslag? Of richt u nieuwe ruimtes in? Een industriële vergadertafel past helemaal in het kantoor van nu. Deze tafels hebben een robuuste uitstraling, en zorgen voor een huiselijke, maar stoere sfeer in uw kantoor. Bovendien zijn het echte blikvangers: door het stevige, stalen frame met het dikke, massief houten blad valt de kantoortafel zeker op in uw kantoorruimte. Kortom: fijne, mooie tafels, met veel ruimte om aan te vergaderen.


Hoe groot zijn de industriële vergadertafels?

Of u nu een grote vergaderruimte heeft, of juist een kleine: in ons assortiment industriële vergadertafels heeft u de keuze uit verschillende afmetingen. Zo kiest u bij een kleine ruimte bijvoorbeeld voor een vergadertafel van 200cm breed, waaraan circa 6 personen passen. Heeft u een grote ruimte en zoekt u daarbij ook een vergadertafel waaraan meer personen passen? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een breedte van 240cm (8 personen) of 300cm (10 personen). De diepte van de tafels is 100cm, zodat er voldoende bladruimte is als u samen rondom de tafel zit.


Alles voor uw complete kantoorinrichting

Een vergaderruimte is natuurlijk niet compleet zonder een partij conferentiestoelen rondom de vergadertafel. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Kijk gerust rond in onze webshop! Gaat u uw volledige kantooromgeving onder handen nemen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij kunnen u namelijk voorzien in compleet interieuradvies of kantoormeubelen voor uw volledige bedrijfsinrichting. Ook bent u altijd van harte welkom in onze showroom voor het bekijken en uitproberen van diverse meubelen.


Bestel uw vergadertafel in onze webshop

Heeft u een vergadertafels naar wens gevonden? Dan bestelt u deze eenvoudig in onze webshop. Dan profiteert u van scherpe prijzen door de hoge kortingen die wij bieden. Wilt u de gekozen vergadertafels door ons laten inhuizen? Geen probleem – ook als dit op een verdieping is. Kies hiervoor bij uw bestelling voor de optie ‘premium levering’. Dan zorgen wij er ook nog voor dat eventueel verpakkingsmateriaal wordt afgevoerd. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op; we helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.