Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Kantinetafels 160x80cm

Zoekt u een partij nieuwe kantinetafels – en bent u hierbij naar een specifieke afmeting op zoek? Dat komt goed uit! Bij Officetopper vindt u namelijk vele kantinetafels van verschillende formaten. Op deze pagina vindt u ons assortiment aan kantinetafels van 160x80cm.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Kantinetafels van 160x80cm kopen

Het is één van de meest voorkomende modellen onder de kantinetafels: de kantinetafels van 160x80cm. Deze tafels bieden ruimte aan circa zes personen, wat ideaal is in zowel de grote, als de kleinere bedrijven. Er zijn verschillende kantoortafels van 160x80cm te vinden: kiest u voor een rechte tafel, een trapezium kantinetafel of voor een verrijdbare klaptafel? Of wilt u juist een speels effect creëren, en plaatst u ook een bartafel in uw kantine? U ziet: keuze genoeg!


Diverse kleurstellingen mogelijk

Een professionele uitstraling is belangrijk – ook als het een kantine betreft. En dus is een goed doordachte inrichting ook van belang. Bijpassende kleuren zijn hiervan een voorbeeld. Onze kantinetafels van 160x80cm zijn namelijk beschikbaar in diverse kleurstellingen. Volledig wit, grijs, of juist een warme combinatie met een houten blad. Per tafel zijn de kleuropties verschillend. Neem daarom vooral een kijkje op de productpagina en bekijk de diverse blad- en onderstelkleuren – en maak een combinatie naar wens!


Wat zijn de voordelen van de kantinetafels van 160x80cm?

Het is wel zo handig als de tafels in uw kantine tegen een stootje kunnen; er wordt immers aan gegeten en gedronken, en vaak worden ze ook nog intensief gebruikt. Al onze kantinetafels van 160x80cm kennen een melamine blad. Deze bladen zijn afgewerkt met een stootvaste ABS-rand, waardoor ze lang mooi blijven en onderhoudsvriendelijk zijn. Het grootste deel van onze tafels zijn bovendien voorzien van solide metalen onderstel. Kortom: stuk voor stuk tafels die jarenlang meegaan.


Advies nodig? Maak een afspraak!

Bent u van plan uw volledige kantine – of zelfs uw volledige kantoor – in te richten? Bij Officetopper vindt u een compleet assortiment voor iedere ruimte in uw organisatie. En we denken graag met u mee! Wist u namelijk dat wij ook kunnen voorzien in compleet interieuradvies? In onze 1500m2 grote showroom geven we graag passend advies en laten we u onze producten graag zien. Maak een afspraak en kom langs!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.