Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Kantinetafels 120x80cm

Bij het inrichten van uw (nieuwe) kantine kunnen kantinetafels zeker niet ontbreken. Zoekt u voor deze ruimte specifiek naar kantinetafels van 120x80cm? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk verschillende kantinetafels van dit formaat. Op deze pagina bekijkt en bestelt u alle producten.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Kantinetafels van 120x80cm kopen

Dé ruimte voor het nuttigen van de lunch, een borrel of een ontspannen moment met collega’s; de kantine. In deze ruimte is een goede partij kantinetafels onmisbaar. Onze kantinetafels van 120x80cm passen overal. Of het nu een kleine hoek, een wat kleinere ruimte of juist door de kantineruimte verspreidt, betreft. Deze kantoortafels van 120cm breed en 80cm diep zijn groot genoeg om plaats te bieden aan 4 tot 6 personen. Ideaal als u eenvoudig meerdere zitjes in de ruimte wilt creëren, of als u in een klein bedrijf werkt en slechts een kleine kantinetafel nodig hebt.


Keuze uit diverse varianten

Of u nu zoekt naar een witte kantinetafel, of juist een kantinetafel met een meer industriële look: in onze webshop heeft u de keuze uit diverse varianten met een afmeting van 120x80cm. Een wit onderstel, grijs of juist zwart? Een wit blad, grijs of juist een houtteint? U kiest eenvoudig voor een kantinetafel naar smaak. Om het u eenvoudig te maken, hebben we een aantal populaire kleurstellingen voor u vastgesteld. Een grijze kantinetafel met havanna blad, een volledig witte tafel of een zwarte tafel met beuken blad. Er is voldoende keuze!


Kantinetafels van 120x80cm voor uw volledige kantine-inrichting

Zeker als u uw kantine volledig gaat (her)inrichten, is het wel zo fijn om het meteen goed te doen. Nieuwe tafels, nieuwe stoelen en een nieuwe aankleding? Bij Officetopper zit u direct goed. In onze webshop vindt u namelijk verschillende producten die uw kantine-inrichting compleet maken. Gaat u voor een industriële uitstraling? Of wilt u liever een huiselijke sfeer? We bieden een compleet aanbod waarmee u uw gehele kantoorinrichting een upgrade geeft. Advies nodig? Neem dan zeker contact op – of kom langs in onze showroom!


Bestel uw nieuwe kantinetafels in onze webshop

Heeft u de kantinetafels van 120x80cm naar wens gevonden? In onze webshop bestelt u ze binnen enkele klikken. En dan profiteert u ook nog van hoge kortingen! Bovendien kunt u precies kiezen waar u behoefte aan heeft. Zo kunt u elk product gemonteerd laten leveren én kunt u er zelfs voor kiezen om de producten in te laten huizen door middel van premium levering. Wij zorgen dan ook voor afvoering van het verpakkingsmateriaal. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.