Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Kantinetafels 180x80cm

Bent u op zoek naar een partij nieuwe kantinetafels, en zoekt u hierbij specifiek naar kantinetafels van 180x80cm? Dat komt goed uit. Op deze pagina vindt u namelijk ons complete aanbod aan tafels van dit formaat. Binnen dit assortiment vindt u kantinetafels in diverse stijlen en kleuren. Bekijk, vergelijk en bestel uw nieuwe kantinetafels op deze pagina!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Kantinetafels van 180x80cm kopen

Het is één van de meest gangbare formaten binnen ons assortiment grote kantinetafels: de kantinetafel van 180x80cm. Deze kantoortafel kent een breedte van 180cm en een diepte van 80cm, en biedt daarmee plaats voor zo’n 6 tot 8 personen per tafel – afhankelijk van de kantinestoelen die u bij de tafel plaatst. Plaats meerdere tafels in de ruimte voor een lunchruimte met meerdere zithoeken, of kies voor één kantinetafel van 180x80cm breed als u maximaal 8 personen in dienst heeft.


Welke kantinetafels van 180x80 bieden wij aan?

Binnen ons assortiment vindt u tal van verschillende kantinetafels van 180x80cm. Heeft u al een specifieke kantinetafel in gedachten? Of wilt u op deze pagina juist inspiratie opdoen wat betreft de verschillende typen kantinetafels? In beide gevallen geldt: bekijk het assortiment op deze pagina en vind de kantinetafel die helemaal in uw kantoorinterieur past. De kantinetafels met een afmeting van 180x80cm zijn namelijk beschikbaar in diverse soorten: of u nu zoekt naar een hoge kantinetafel, een tafel met industriële look, een klaptafel of juist de meer standaard kantoortafels.


Een ruime kleurkeuze

We vinden het belangrijk dat u precies kunt kiezen wat bij u past. Kleur is een belangrijke pijler binnen het aanschaffen van een kantoortafel. Hoewel op deze pagina alle kantinetafels een afmeting hebben van 180x80cm (bxd), staan verder alle opties nog open. Zo kiest u uit diverse kleuren voor zowel het onderstel, als voor het blad. De onderstellen van onze kantinetafels zijn doorgaans beschikbaar in de kleuren wit, (zilver)grijs en zwart. En ook wat betreft de bladkleuren kunt u nog alle kanten op. Zo kiest u bijvoorbeeld voor het meer standaard wit, of juist voor één van de vele houtkleuren. Ahorn, beuken of juist medium of dark oak. Nét wat u mooi vindt – en wat bij uw interieur past.


Uw nieuwe kantinetafels bestellen?

Heeft u een kantinetafel van 180x80cm naar wens gevonden én de kleuren naar smaak samengesteld? Mooi! Binnen enkele klikken bestelt u de tafel(s) in onze webshop. Want of u nu een enkele tafel wilt, of juist een grote partij: in onze webshop is het allemaal mogelijk. Vul het door u gewenste aantal in – dan zorgen wij ervoor dat de tafels zo snel mogelijk bij u geleverd worden. Heeft u nog vragen? Of wenst u compleet interieuradvies voor uw nieuwe kantine? Dat is uiteraard ook mogelijk. Neem contact met ons op, maak een afspraak en kom langs in onze showroom!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.