Navigatie

Vergaderstoelen

(35 artikelen)
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Vergaderstoelen

Vergaderstoelen zijn een belangrijk onderdeel van de inrichting van uw vergaderruimte(s) of conferentieruimte(s). Het type stoel kan van invloed zijn op de sfeer die wordt uitgestraald. Officetopper biedt een ruime keus vergaderstoelen, van budget tot luxe. Zo vindt u altijd de vergaderstoel die u zoekt!

Het kiezen van de juiste stof en kleur vergaderstoel

Kleur stoffering: Kleurgebruik in een ruimte kan een grote invloed hebben op allerlei factoren. In onze blogpost over kleurgebruik kunt u de laatste nieuwtjes lezen.

Type stoffering:Ook het type stoffering kan erg belangrijk zijn. Zo moet u zich afvragen of de stoel intensief gebruikt gaat worden of maar een aantal keer per jaar. Onderstel. De twee bekendste type onderstellen zijn: sledemodel en 4-poots. Waar u bij het onderstel nog meer op kunt letten is of het stapelbaar is. Dit is handig als u de vergaderruimte ook voor andere doeleinde gebruiken wilt, dan zijn de stoelen binnen no time opgeruimd zonder al te veel ruimte in te nemen.

Tweedehands vergaderstoelen

Ook hebben wij een groot aanbod aan tweedehands vergaderstoelen, op onze website ook wel gebruikte conferentiestoelen genoemd. Doordat wij veel meubilair opkopen blijft ons assortiment groeien en kunnen wij deze tweedehands vergaderstoelen voor een scherpe prijs aanbieden.