Navigatie

Stapelbare kantinestoelen

(5 artikelen)

In uw lunchruimte of bedrijfskantine kunnen fijne, praktische stoelen natuurlijk niet ontbreken. Wilt u deze stoelen ook netjes op kunnen ruimen? Of eenvoudig erbij pakken als er regelmatig meerdere mensen aanschuiven? Dan zijn onze stapelbare kantinestoelen perfect. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Stapelbare kantinestoelen kopen

Wilt u in uw kantineruimte eenvoudig kunnen inspelen op verschillende groepsgroottes? Biedt u tijdens de ene gelegenheid ruimte aan grote groepen, terwijl u op een andere dag ‘slechts’ ruimte biedt aan uw personeel? Dan zijn kantinestoelen die stapelbaar zijn, wel zo handig. Deze kantinestoelen stapelt u namelijk eenvoudig op elkaar. Heeft u ze even niet nodig? Dan bergt u ze gemakkelijk op, en nemen ze slechts weinig ruimte in beslag. Bent u op zoek naar stapelbare kantinestoelen voor uw lunchruimte? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres!


Welke stapelbare kantinestoelen vindt u bij Officetopper?

In onze webshop treft u een ruim assortiment aan kantinestoelen. Doordat wij een breed aanbod hebben aan verschillende soorten stoelen, vindt u er altijd wel één die past binnen uw kantoorinrichting. Zoekt u bijvoorbeeld gestoffeerde, stapelbare kantinestoelen? Of plaatst u in uw bedrijfsrestaurant liever kantinestoelen die zeer onderhoudsvriendelijk zijn en daardoor eenvoudig af te nemen als er een vlek op zit? Dan zijn onze kantinestoelen met kunststof of houten zitting en rug wellicht een idee. Alle kantinestoelen zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u deze eenvoudig aansluit op uw huidige kleurgebruik.


Passend bij verschillende sferen

Afhankelijk van de uitstraling en sfeer die u in uw kantineruimte wilt creëren, kiest u voor een specifiek type kantinestoel. In ons assortiment stapelbare kantinestoelen, vindt u zowel design kantinestoelen, als kantinestoelen met een industriële of meer formele uitstraling. Zoekt u een kantinestoel die u hoog kunt opstapelen? Dan is het van belang om hier zeker rekening mee te houden; niet iedere stoel is oneindig op te stapelen. Raadpleeg de productpagina voor de mogelijkheden van de stoel!


Bestel uw partij nieuwe kantoorstoelen in onze webshop

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons assortiment stapelbare kantoorstoelen voor uw kantine? Fijn! Op de productpagina kiest u voor één van de kleuren waarin de kantinestoel beschikbaar is. Indien mogelijk kiest u daarbij ook voor de kleur van het onderstel. Vervolgens schaft u de stoelen binnen enkele klikken bij ons aan – of u nu zoekt naar één stuk, of naar een grote partij. Wilt u de kantinestoelen ook laten inhuizen in uw bedrijfspand? Geen enkel probleem; kies hiervoor voor ‘premium levering’. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Complete kantoorinrichting?

×

Op zoek naar een complete kantoorinrichting? Heeft u meerdere werkplekken nodig of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!