Navigatie

Houten kantinestoelen

(5 artikelen)

Eenvoudig in onderhoud en praktisch, en tegelijkertijd ook hartstikke stijlvol: de houten kantinestoelen in ons assortiment passen perfect in iedere lunchruimte. Trendy, industrieel of juist met een ‘old school’, vertrouwde uitstraling. Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons complete assortiment aan kantinestoelen met houten rug en zitting.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Houten kantinestoelen kopen

Een kantineruimte is niet compleet zonder een goede stoel. Gezien heZoekt u een onderhoudsvriendelijke kantinestoel die goed en eenvoudig schoon te maken is, maar zoekt u iets anders dan de kunststof kantinestoel? Wilt u een huiselijke uitstraling creëren door middel van stevige, solide stoelen met een trendy karakter? Onze houten kantinestoelen zijn in vele omgevingen ideaal. Deze stoelen zijn voorzien van stevig metalen 4-poots onderstel, waar een losse rug en zitting op gemonteerd is.


Verschillende soorten houten kantinestoelen

Als u een kijkje neemt in onze webshop, ziet u dat we diverse soorten houten kantinestoelen hebben. Zo kunt u kiezen voor een stoel met eiken rug en zitting, een met eiken rug en zitting of juist een kantoorstoel gemaakt van fineer. Gaat u voor een écht onderhoudsvriendelijke stoel? Schaf dan een houten kantinestoel met krasvaste HPL-afwerking aan. Ook wat betreft zitcomfort onderscheiden de stoelen zich. Zo biedt een deel van onze stoelen een extra fijne ondersteuning in de rug door de afgeronde rugleuning, waardoor u ontspannen op de stoel zit. Het grootste deel van deze houten kantoorstoelen is bovendien stapelbaar, waardoor u ze eenvoudig opbergt als u ze even niet nodig heeft.


Beschikbaar in diverse kleuren

Plaatst u graag een witte kantinestoel in uw lunchruimte? Een zwarte? Of gaat u juist voor de houten kantinestoel omdat u stoelen in houttinten zoekt? Het is allemaal mogelijk. Enkele van onze houten kantinestoelen zijn zelfs verkrijgbaar in tal van felle kleuren! In ons assortiment vindt u zowel de houten kantinestoelen die perfect passen in een industrieel kantoor, als de stoelen die passen in een huiselijke omgeving. En dus schaft u deze stoelen aan voor uw kantoor, school- of sportkantine, werkruimte of aula.


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bent u overtuigd van de voordelen van onze houten kantinestoelen? En heeft u er één, of meerdere, naar wens gevonden? In onze webshop bestelt u uw nieuwe stoelen eenvoudig én snel. Zoekt u bijpassende tafels – of bent u zelfs op zoek naar meubilair voor de volledige inrichting van uw bedrijf? Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden. We denken graag met u mee!

Complete kantoorinrichting?

×

Op zoek naar een complete kantoorinrichting? Heeft u meerdere werkplekken nodig of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!