Navigatie

Kantinestoelen

(27 artikelen)

Het is dé plek voor een ontspannen lunch, even bijkletsen met uw collega’s of een gezellige vrijdagmiddagborrel. De kantine. En juist voor dat moment van ontspanning, is het ook belangrijk dat u comfortabel zit. Een partij kantinestoelen van hoge kwaliteit, mét een mooie uitstraling, kan dus niet ontbreken. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Kantinestoelen kopen

De kantine is één van de belangrijkste ruimtes in uw kantoor of bedrijfsruimte. En dus is het van belang dat u deze ruimte met zorg inricht. Een partij goede kantinestoelen kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. Deze kantoorstoelen zorgen er immers voor dat u en uw collega’s écht kunnen ontspannen tijdens hun lunchpauze. En dat niet alleen. Want een kantineruimte is vaak het middelpunt van uw bedrijf. Krijgt u klanten, partners of andere gasten op bezoek? Dan is het zaak om met uw kantine ook professionaliteit en stijl uit te stralen. Daar helpen onze kantinestoelen zeker aan mee.


De verschillende kantinestoelen in ons assortiment

Of u in uw lunchruimte een huiselijke uitstraling wil creëren, of juist een industriële sfeer. Een formele – of juist informeel. Met ons assortiment kantinestoelen kunt u letterlijk alle kanten op. Zoekt u bijvoorbeeld gestoffeerde kantinestoelen? Of plaatst u liever houten kantinestoelen of kunststof kantinestoelen in uw lunchruimte? U vindt het allemaal in onze webshop. Zo bieden wij vintage kantinestoelen die geïnspireerd zijn op de oude schoolstoelen, kantinestoelen met een zachte velours stoffering, of juist de onderhoudsvriendelijke kantinestoelen met kunststof zitschaal.


Diverse onderstellen mogelijk

Naast de bekleding van de rug en zitting, is het type onderstel uiteraard ook een belangrijke pijler bij het maken van een keuze voor een specifieke stoel. In ons assortiment vindt u kantinestoelen met een 4-poots onderstel, waarbij u kunt kiezen uit poten van hout of metaal. Een deel van deze producten doet tevens dienst als stapelbare kantinestoel! Bent u op zoek naar een kantinestoel met armleuningen? Dan zitten deze vaak aan het onderstel vast. Neem gerust een kijkje tussen onze producten – of kom langs in onze showroom! Hier hebben wij immers een flinke selectie van onze kantinestoelen staan.


Schaf uw goedkope kantinestoel aan bij Officetopper

Als u een kijkje neemt in onze webshop, zult u zien: een kantinestoel hoeft zeker niet duur te zijn! Ideaal als u zoekt naar een aanvulling van uw huidige meubilair – en al helemaal als u uw gehele kantine- of kantoorinrichting onder handen neemt. Zoekt u goedkope kantinestoelen? Of plaatst u graag een stel design kantinestoelen in uw kantoor? Bij Officetopper bent u voor elke zoektocht aan het juiste adres. Zit de stoel naar wens er niet tussen? Neem dan zeker contact met ons op; we bekijken graag met u de mogelijkheden.