Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Tweedehands kantoormeubilair outlet

Bent u van plan uw kantoor opnieuw in te richten? Of bent u enkel op zoek naar enkele kantoormeubelen voor uw bestaande inrichting? En wilt u hierbij het liefst bijdragen aan een circulaire omgeving? Dan is ons tweedehands kantoormeubilair de perfecte oplossing. In onze tweedehands kantoormeubelen outlet vindt u het gebruikte meubilair dat nóg scherper afgeprijsd is. Op deze pagina vindt u alle producten die behoren tot deze outlet.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Kantoormeubelen kopen in onze tweedehands kantoormeubilair outlet

Hoewel ons tweedehands kantoormeubilair al erg scherp geprijsd is, vindt u in de tweedehands kantoormeubelen outlet een aanbod aan gebruikte meubelen tegen nóg scherpere prijzen. Ideaal als u zoekt naar een vernieuwde kantoorinrichting voor een beperkt(er) budget. Binnen ons tweedehands kantoormeubilair-assortiment vindt u namelijk diverse producten voor uw kantoorruimtes, die ondanks eerder gebruik nog in goede staat zijn. Alle producten die wij opkopen, worden immers eerst technisch gecheckt en waar nodig gerepareerd of gereinigd alvorens ze op de webshop belanden.


Welke producten vind ik in de tweedehands kantoormeubelen outlet?

In de outlet van onze tweedehands kantoormeubelen worden regelmatig nieuwe producten toegevoegd. De producten die u hier vindt, zijn bijvoorbeeld enkelingen die zijn overgebleven uit een grotere partij. In dit geval kiezen we ervoor deze extra scherp af te prijzen, waardoor u deze voor een zeer aantrekkelijke prijs kunt opkopen ter aanvulling van uw kantoorinrichting. Daarnaast kunt u ook enkele producten vinden die lichte schade hebben opgelopen. Op de productdetailpagina vindt u hiervan altijd een foto, zodat u precies weet hoe het meubel eraan toe is.


Verschillende soorten beschikbaar

In ons gebruikte kantoormeubel-assortiment vindt u een ruim aanbod aan verschillende producten. Zo ook in de outlet. Van kantoorkasten tot bureaus, bureaustoelen of kantoorstoelen: u vindt het allemaal terug. Daarnaast treft u regelmatig ook accessoires of akoestische oplossingen aan op deze pagina. Zo kunt u alle kantoorruimtes voorzien van goedkoop kantoormeubilair. Richt bijvoorbeeld uw kantine of vergaderruimte in met tweedehands kantoortafels en kantine- of vergaderstoelen, en voorzie uw werkruimtes van gebruikte bureaus en bureaustoelen. Alle spullen bergt u netjes en veilig op in een archiefkast uit de tweedehands kantoormeubelen outlet.


Alle saleproducten bekijken? Kom langs in onze showroom!

Heeft u enkele producten op het oog, maar wilt u deze eerst in het echt komen bekijken voor u een bestelling plaatst? Of ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen enkel probleem. Alle producten in onze sale staan namelijk in onze showroom in Raamsdonksveer. U bent dan ook van harte welkom om langs te komen en die ene tafel te bekijken of proef te zitten op de door u gewenste bureau- of conferentiestoel. Van plan om langs te komen? Neem dan zeker even contact met ons op, dan zorgen we dat de producten voor u klaar staan – samen met één van onze vakkundige medewerkers.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.