Navigatie

Monitorarm Viewmate 68

De voordelen van de dubbele Monitorarm Viewmate 68
De monitorarm Viewmate 68 lijkt op het eerste gezicht op de viewmate 67, maar de twee verschillen wel degelijk van elkaar. Het grootste voordeel van de Viewmate 68 is dat de twee armen in diepte verstelbaar zijn. Zo kunt u de twee monitors apart van elkaar naar u toe trekken. Hierdoor is de Viewmate 68 dus uitermate geschikt voor een werkomgeving/werkplek waar ergonomie hoog in het vaandel staat. De armen zijn niet alleen in diepte verstelbaar, maar in hoogte, horizontaal en zelfs kantelbaar. Dit bevordert niet alleen de ergonomie, maar zo kunt u ook binnen een handomdraai uw scherm draaien zodat een collega mee kan kijken. De opstelling, met twee monitors boven elkaar, wordt vaak gebruikt voor smalle werkplekken, winkels of balies.
Aantal

  • Productspecificaties

Monitorarm Viewmate 68 van frabrikant Dataflex

- kleur: zilver
- statische hoogteverstelling
- onafhankelijke diepteverstelling
- uitgerust met kabelclips voor een nette kabelgeleiding
- belangrijkste componenten vervaardigd uit staal
- compatibel met VESA MIS-D 75 x 75/100 x 100 mm
- roteren 360°, neigen +90°/-90°, zwenken 360°
- draagvermogen van max. 15 kg per monitor
- voorzien van bureauklembevestiging en bureaudoorvoerbevestiging
- geschikt voor bureaubladen met een dikte van 5 tot 60 mm (klem) of 70 mm (doorvoer)
- maximale monitorgrootte: hoogte 480 mm
- eenvoudig in hoogte verstelbaar met de klemhendel
- fabrikant: Dataflex
- type: Viewmate
De voordelen van de dubbele Monitorarm Viewmate 68 De monitorarm Viewmate 68 lijkt op het eerste gezicht op de viewmate 67, maar de twee verschillen wel degelijk van elkaar. Het grootste voordeel van de Viewmate 68 is dat de twee armen in diepte verstelbaar zijn. Zo kunt u de twee monitors apart van elkaar naar u toe trekken. Hierdoor is de Viewmate 68 dus uitermate geschikt voor een werkomgeving/werkplek waar ergonomie hoog in het vaandel staat. De armen zijn niet alleen in diepte verstelbaar, maar in hoogte, horizontaal en zelfs kantelbaar. Dit bevordert niet alleen de ergonomie, maar zo kunt u ook binnen een handomdraai uw scherm draaien zodat een collega mee kan kijken. De opstelling, met twee monitors boven elkaar, wordt vaak gebruikt voor smalle werkplekken, winkels of balies.

Grote aanvraag?

×

Heeft u meerdere werkplekken nodig? Of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!

 

Meer informatie? Lees het op de pagina Complete kantoorinrichting.