Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Mibra kantoormeubelen

Richt u kantoor in met tweedehands Mibra kantoormeubelen en bespaar niet alleen op uw budget, maar profiteer ook van onze snelle levertijd. We hebben verschillende tweedehands kantoorartikelen van dit merk in ons assortiment opgenomen. Mibra staat voor duurzaamheid en kwaliteit!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Tweedehands Mibra kantoormeubelen kopen

Mibra kantoormeubelen kopen doet u snel en eenvoudig via deze pagina. Hierboven ziet u ons complete assortiment met tweedehands Mibra meubelen, wees er snel bij want op=op! Wanneer er niet bij staat wat u zoekt, houdt dan onze site goed in de gaten. Omdat wij regelmatig grote partijen kantoormeubelen opkopen, komen er elke week weer nieuwe producten online.


Ons assortiment kantoormeubelen van Mibra

De fabrikant Mibra produceert op alle vlakken kantoormeubilair. We hebben ons assortiment met zorg samengesteld. Hieronder lichten wij een aantal van onze best verkochte productengroepen toe:

Mibra bureaus

Samen met de kasten zijn de Mibra bureaus de grootste productgroep op onze site. Als de opgekochte bureaus bij ons in het magazijn arriveren worden deze van A tot Z technisch nagekeken. Nadat de bureaus door de controle zijn, dan worden ze grondig schoongemaakt. Zo weet u, wanneer u een tweedehands Mibra bureau koopt, dat deze niet onderdoet voor een nieuw exemplaar.

Er zijn natuurlijk ook bureaus die de keuring niet halen. Deze gooien wij niet zomaar weg. Wanneer een bureau technisch niet goed wordt bevonden, wordt deze geheel gedemonteerd. De losse onderdelen worden opgeslagen in ons magazijn, zodat wij deze later kunnen gebruiken om andere Mibra bureaus compleet te maken.

Mibra kasten

De roldeurkasten van Mibra zijn een populaire productsoort op onze site. Dit komt niet alleen omdat de kasten erg scherp geprijsd zijn, maar ook omdat ze van hoge kwaliteit en nog zeer representatief zijn. De kasten kunnen moeiteloos nog jaren mee.


Ergonomisch design en flexibele instelmogelijkheden

Mibra Office is ervan overtuigd dat ergonomie veel verder gaat dan alleen een comfortabele zitconstructie. Ergonomie begint bij een goed design en eindigt bij de gebruiker. Het is belangrijk dat een gebruiker optimaal ondersteund wordt. Zo zijn de bureaus in hoogte verstelbaar. Dit maakt ze zeer geschikt voor vaste werkplekken, maar ook als flexwerkplekken. De hoogte is eenvoudig per gebruiker aan te passen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Door te kiezen voor tweedehands Mibra kantoormeubelen, kiest u voor duurzaamheid en bent u bewust bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee en het milieu, maar het versterkt ook het duurzame imago van uw onderneming. Met een opfrisbeurt en eventueel een opknapbeurt geven we de meubelen van Mibra een tweede leven.  


Waarom kiezen voor Officetopper?  • Korte levertijd: tweedehands Mibra kantoormeubelen hebben we op voorraad. Dit betekent dat we direct uit voorraad kunnen leveren. U kunt uw bestelling spoedig bij u thuis of op kantoor verwachten.

  • Budgetvriendelijk: Mibra kantoormeubelen kopen doet u voor een scherpe prijs. De hoogste kwaliteit, zonder de hoofdprijs te betalen!

  • Maatschappelijk verantwoord: door te kiezen voor hergebruikte stoelen, bent u duurzaam en maatschappelijk verantwoord bezig. Spaarzaam voor het milieu en uw portemonnee.

Heeft u het meubilair sneller nodig dan twee weken? Dan kunt u altijd een afspraak maken om de goederen af te halen in ons magazijn.


Bestel via onze webshop

Snel kantoormeubilair nodig voor een scherpe prijs? Onze tweedehands Mibra kantoormeubelen zijn de perfecte oplossing. Een win-win voor iedereen. Ontdek ons assortiment en bestel direct via onze webshop. We komen uw meubels zo snel mogelijk leveren.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.