Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Comforto kantoormeubelen

Het merk Comforto is een toonaangevend merk op het gebied van bureaustoelen. Van Comforto kantoormeubelen krijgen wij dus voornamelijk tweedehands stoelen binnen. De bureaustoelen van dit merk kenmerken zich door uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en ergonomisch design. Ontdek ons assortiment!

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Ons assortiment tweedehands Comforto stoelen

Het aanbod op deze pagina wisselt regelmatig, omdat we afhankelijk zijn van de opkoop die we doen. De ene keer kunnen er dus meer vergaderstoelen zijn, terwijl er op een ander moment er juist veel bureaustoelen zijn. Wilt u geen goede deal missen? Houd dan deze pagina goed in de gaten. Er komen regelmatig nieuwe producten op te staan.


Comforto vergaderstoelen

Een groot onderdeel van het gebruikte assortiment wordt opgevuld door de Comforto conferentiestoelen. Heeft u vragen over een bepaalde stoel? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

De bureaustoelen van Comforto

De Comforto bureaustoelen bieden een goede ondersteuning voor iedereen. De stoelen zijn goed getest en voldoen aan de NEN-EN1335 en NPR 1813 normen. Zo bent u verzekerd van een ergonomisch goede keus.


Direct online bestellen of proefzitten in ons magazijn?

Bekijk hierboven ons assortiment met tweedehands Comforto stoelen. De actuele voorraad per product wordt in de specificaties onder de productfoto aangegeven. Zo kunt u precies zien hoeveel stoelen er nog in ons magazijn staan. Ook is het mogelijk om de stoelen in levenden lijve te komen bekijken. Op werkdagen van 08:30 toto 17:00 uur bent u van harte welkom in onze showroom. Maak hiervoor wel even een afspraak, zodat u zeker weet dat er een adviseur beschikbaar is.


Waarom kiezen voor tweedehands Comforto kantoormeubelen? • Grondig gereinigd: elke tweedehands stoel die bij ons binnenkomt, maken we grondig schoon. U koopt alleen frisse en hygiĆ«nische producten.

 • Opgeknapt waar nodig: indien een stoel kleine beschadigingen heeft opgelopen, kunnen we deze soms opknappen. U krijgt er een Comforto meubel voor terug die zo goed als nieuw is.

 • Goed voor milieu en portemonnee: door te kiezen voor een opgeknapt, tweedehands model bent u goedkoper uit dan wanneer u een compleet nieuwe stoel koopt. Dat is duurzaam en beter voor het milieu.

 • Snel leverbaar: alle Comforto kantoormeubelen zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt ze snel thuis verwachten of komen ophalen bij onze showroom.


Bestel direct in onze webshop

Ergonomisch en comfortabel zitten doet u op de stoelen van Comforto. Een duurzame keuze en budgetvriendelijk. Bestel uw favoriete stoel eenvoudig via onze webshop. We komen zo snel mogelijk langs om uw bestelling te leveren.

Vragen? Neem contact op of bezoek onze showroom

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. Benieuwd naar het zitcomfort wilt u de Comforto kantoormeubelen zelf uitproberen? Breng dan een bezoek aan onze showroom, waar u een uitgebreide selectie van dit merk vindt.

Wanneer u van plan bent om langs te komen in onze showroom in Raamsdonksveer, schroom dan niet om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.