Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Ceka kantoormeubelen

Bestel hier uw Ceka kantoormeubelen.

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Ceka kantoormeubelen

Met Ceka kantoormeubelen richt u uw kantoor of thuiswerkplek stijlvol in. De verschillende producten zorgen ervoor dat mensen met plezier en comfortabel kunnen werken. De veelzijdige, tweedehands kantoormeubelen van Ceka uit ons assortiment staan bekend om hun hoge kwaliteit van Duits fabricaat. Bestel direct via onze webshop!


Ons assortiment tweedehands Ceka kantoormeubelen

Al meer dan 120 jaar ontwerpt en produceert Ceka kantoormeubelen van de hoogste kwaliteit. Dankzij hun meubels ontstaan er agile werkomgevingen waarin werknemers het maximale uit hun werkzaamheden kunnen halen. Van kast tot ladeblok: Officetopper heeft een gevarieerd assortiment tweedehands kantoormeubelen van Ceka.


Wisselend aanbod

Omdat we afhankelijk zijn van de inkoop doen, wisselt ons aanbod van Ceka regelmatig. Zo komt u de ene keer veel vergadertafels tegen, terwijl we op andere momenten weer mooie bureaus, balies of tafels in het assortiment hebben. Houd daarom deze pagina goed in de gaten. Zo mist u nooit een goede deal voor kwalitatief kantoormeubilair!


Waarom Ceka kantoormeubelen kopen?

 

 • - Hoge kwaliteit
 • - Stimuleert ergonomisch werken:
 • - Functioneel en tijdloos design:
 • - Gemaakt met vakmanschap
 • - Veelzijdig qua gebruik


Grondig gecontroleerd en opgeknapt waar nodig

Hoewel u via onze webshop uitsluitend tweedehands producten van het merk Ceka kunt kopen, betekent dit niet dat u concessies doet op kwaliteit, veiligheid en functionaliteit. Integendeel. Hier gaat eerst een grondige keuring aan vooraf. Enkel producten met weinig of geen gebruikssporen zijn te vinden in onze webshop.

Zijn er lichte beschadigingen of slijtageplekken zichtbaar, dan wordt er gekeken naar een mogelijke opknapbeurt. Een nieuw blad op een bureau of nieuwe wielen onder het ladeblok kunnen het meubel een nieuw leven inblazen. Uiteraard reinigen we alle Ceka kantoormeubelen ook. Wel zo fris en hygiƫnisch.


Een duurzame keuze

Door te kiezen voor tweedehands meubelen, investeert u in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid. Een slimme keuze, goed voor het imago van uw bedrijf, budgetten en het milieu. Wij geven de meubelen een tweede leven. Het is immers zonde om het kwalitatieve kantoormeubilair van Ceka zomaar weg te gooien.


Daarom kiest u voor Officetopper

 

 • Korte levertijd: tweedehands Ceka kantoormeubelen hebben we op voorraad. Dit betekent dat we direct uit voorraad kunnen leveren. U kunt uw bestelling spoedig bij u thuis of op kantoor verwachten.

 • Budgetvriendelijk: tweedehands Ceka kantoormeubelen kopen doet u voor een scherpe prijs. De hoogste kwaliteit, zonder de hoofdprijs te betalen!

 • Maatschappelijk verantwoord: door te kiezen voor hergebruikte stoelen, bent u duurzaam en maatschappelijk verantwoord bezig. Spaarzaam voor het milieu en uw portemonnee.

Heeft u het meubilair sneller nodig dan twee weken? Dan kunt u altijd een afspraak maken om de goederen af te halen in ons magazijn.


Bestel direct via onze webshop

Hierboven ziet u ons actuele assortiment tweedehands Ceka Meubilair. De actuele voorraad, van de tweedehands Ceka producten, kunt u vinden in de specificaties onder de productfoto's. Voor ons gehele assortiment geldt: op=op! Dus wees er snel bij. Bestellen kan direct via deze pagina.


Bezoek onze showroom

Wilt u de meubelen liever in het echt zien? Geen probleem. Dan bent u op werkdagen tussen 08:30 tot 17:00 uur van harte welkom in onze showroom (het is ook mogelijk om buiten deze tijden een afspraak te maken, neem hiervoor contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.