Navigatie

Ahrend vergaderstoelen

(2 artikelen)

najaarsactie gratis telefoonhouder

  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Gebruikte Ahrend Vergaderstoelen

Wist u dat een tweedehands Ahrend vergaderstoel helemaal niet slechter is dan een nieuw exemplaar? Dit komt omdat alle stoelen die wij binnenkrijgen eerst aan een technische controle worden onderworpen. Mocht hieruit blijken dat er onderdelen missen of kapot zijn. Dan kunnen wij deze direct vervangen, omdat wij door de jaren heen een grote voorraad aan reservere-onderdelen hebben opgebouwd. Wij gooien namelijk niet meteen een vergaderstoel weg. Deze wordt compleet gestript en gerecycled.

Het herstofferen van vergaderstoelen

De vergaderstoelen worden niet alleen op technische mankementen gecontroleerd, maar ook op slijtage. Hoewel de Ahrend vergaderstoelen voorzien zijn van duurzame stof, betekent dit niet dat deze eeuwen meegaat. Wanneer de stoffering te versleten wordt bevonden, worden de kussens van de betreffende conferentiestoel gedemonteerd. Vervolgens worden deze naar onze herstoffeerder gebracht. Wanneer dit hele proces is voltooid, zijn de tweedehands Ahrend conferentiestoelen niet meer te onderscheiden van nieuw.

Bekijk ook eens onze tweedehands Ahrend vergadertafels

Gratis telefoonhouder!

×

Wegens succes verlengd: ontvang nú bij iedere bestelling vanaf €300,- excl. btw een gratis telefoon-/tablethouder cadeau.

 

Wees er snel bij, want op is op!