Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Ahrend dossierladenkasten

Veilig en zonder problemen uw dossiers opbergen? Dat doet u in een dossierkast van Ahrend. Deze tweedehands exemplaren doen er niet onder voor een nieuwe kast. Uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit, functionaliteit en uitstraling. Ontdek ons assortiment Ahrend dossierkasten en bestel makkelijk online.  

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Ons assortiment tweedehands Ahrend dossierkasten

De Ahrend dossierladekasten die u bij ons vindt zijn tweedehands. Dit betekent echter niet dat u inboet op kwaliteit. Sterker nog, alle opgekochte exemplaren worden grondig door ons geïnspecteerd en gereinigd. Waar nodig herstellen we de kasten, maar vaak is dit niet eens nodig. De dossierkasten van Ahrend kennen immers een goede bouwkwaliteit en door de duurzame materialen hebben producten vaak weinig onderhoud en reparaties nodig.

Wisselend aanbod

Ons assortiment met tweedehands Ahrend dossierkasten wisselt regelmatig. Dit komt omdat we afhankelijk zijn van de opkoop die we doen. Nooit een goede deal missen? Houd dan onze webshop goed in de gaten en bespaar op mooie kasten geschikt voor kantoor of thuis.


Wat zijn de voordelen van een Ahrend dossierkast?

Dossierkasten worden nog steeds gebruikt binnen (thuis)kantoren en bedrijfsruimtes. En dat is niet gek, want ze bieden ruime opbergmogelijkheden. Zelfs vandaag de dag blijft fysiek papierwerk in grote aantallen aanwezig. Overzicht bewaren is van de grootste uitdagingen. Maar in een Ahrend dossierkast bergt u al het papierwerk veilig en geordend op. Zo raken belangrijke documenten nooit zomaar kwijt of beschadigd. Alles wat u nodig heeft, vindt u op een plek.

Andere voordelen van een tweedehands Ahrend dossierkast zijn:

 • Snel in huis: de gebruikte kasten hebben we op voorraad, waardoor we snel kunnen leveren.

 • Verantwoord ondernemen: draag bij aan een circulaire economie wat beter is voor het milieu. Door te hergebruiken creëren we minder afval en belasten we de natuur minder.

 • Voordelige prijs: kiest u voor een tweedehands Ahrend dossierkast, dan bent u verzekerd van dezelfde hoge kwaliteit, maar dan voor een lagere prijs.

 • Uitvoerig gecontroleerd: wij controleren al onze artikelen namelijk grondig op functionaliteit, veiligheid en kwaliteit. Uw kast gaat nog makkelijk jaren mee!

Welke variant kiest u?

Dossierladekasten van Ahrend zijn er in allerlei uitvoeringen. Zo zijn er varianten geschikt voor hangmappen, maar ook kasten met twee, drie of zelfs vier laden. Het voordeel van een kleinere kast is dat u deze zelfs onder uw bureau kunt zetten en u alle documenten binnen handbereik heeft. Echter kunt u in een dossierkast met drie laden of meer nog meer papierwerk kwijt.

Kiest u voor een kast voor hangmappen, houd dan rekening met de afmetingen van de documenten die u zou willen opbergen. De meest voorkomende afmetingen zijn A4-formaat of folio hangmappen.


Eenvoudig bestellen via Officetopper

Of u nu op zoek bent naar een budgetvriendelijke oplossing voor uw thuiskantoor of bedrijfsruimte; bij Officetopper vindt u wat u zoekt. Praktische meubels van hoge kwaliteit. Bestel direct via onze webshop en profiteer van een snelle levering.

Eerst een bezoek brengen aan onze showroom kan natuurlijk ook. Hier heeft u de mogelijkheid om al onze meubels in het echt te bekijken en eventueel te testen. Zo maakt u met zekerheid de juiste keuze en kunt u al uw vragen stellen aan onze vriendelijke team. Maak hiervoor wel eerst een afspraak.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.