Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Ahrend bureaustoelen

Maak uw werkplek compleet met een tweedehands Ahrend bureaustoel. Deze stoelen kenmerken zich door comfortabel en ergonomisch design, diverse instelmogelijkheden en een hoge kwaliteit. Een goede aanvulling op ieder (thuis)kantoor. Ontdek ons assortiment en bestel uw favoriet!

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Waarom een Ahrend bureaustoel kopen?

De bureaustoelen van Ahrend zitten niet alleen erg comfortabel, ze bieden ook steun op de plekken waar dat nodig is; denk aan uw nek, schouders en rug. Zowel de armleggers als de hoogte van uw stoel zijn eenvoudig in te stellen naar wens. Dit maakt Ahrend bureaustoelen ook zeer geschikt voor flexwerkplekken. Iedereen die plaatsneemt op de stoel werkt in de juiste houding. Hiermee worden allerlei lichamelijke klachten voorkomen.


Verschillende type bureaustoelen van Ahrend

De Fabrikant Ahrend heeft een breed portfolio als het om stoelen gaat. De meest populaire bureaustoelen van Ahrend zijn de Ahrend 220, 230, 250, Centennial en de 2020.

Naast bureaustoelen verkopen wij ook Ahrend vergaderstoelen. Zo kunt u heel uw kantoor ergonomisch en comfortabel inrichten met Ahrend meubilair.


Wat zijn de voordelen van een tweedehands Ahrend bureaustoel?

Welke voordelen biedt een tweedehands Ahrend bureaustoel eigenlijk? Dat is een vraag die vaak gesteld wordt en het antwoord daarop is:

 • - Maatschappelijk verantwoord
 • - Kostenbesparend
 • - Snel leverbaar
 • - Gratis verzending

 

Grondige inspectie en reiniging

Alle Ahrend bureaustoelen worden door onze vakkundige monteurs technisch nagekeken, zo bent u er van verzekerd dat u een technisch perfecte stoel koopt. Ook wordt de stoffering gereinigd met onze speciale dieptereiniger. Hiermee wordt al het vuil dat diep verstopt zit met gemak uit het schuim gezogen.

Wanneer er sprake is van stofslijtage dan worden de kussens van de zitting en rug gedemonteerd. Vervolgens worden de kussens van de Ahrend stoelen worden naar onze herstoffeerder gebracht, daar worden ze bekleed met een nieuwe duurzame en slijtvaste stof.


Perfect voor uw thuis(kantoor)

Als u besluit een tweedehands Ahrend bureaustoel te kopen dan doet u dat voor een scherpe prijs. Dezelfde kwaliteit, maar dan voor een voordelige prijs. Want hoewel onze stoelen gebruikt zijn, betekent dit niet dat ze onder doen voor een nieuw model. Sterker nog, na een opfrisbeurt zijn ze haast niet van nieuw te onderscheiden. Stijlvolle Ahrend bureaustoelen geschikt voor elk kantoor: die koopt u met korting bij Officetopper.


Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

De bureaustoelen van Ahrend zijn leverbaar in verschillende kleuren en zijn op allerlei manieren te verstellen. Dankzij onze jarenlange ervaring met gebruikte stoelen van Ahrend weten we inmiddels goed wat mensen zoeken in een bureaustoel en welke eisen zij stellen.

Heeft u daarom advies nodig? Aarzel zeker niet om contact op te nemen. We voorzien u graag van passend en persoonlijk advies.


Direct bestellen via onze webshop

Hierboven ziet u ons actuele assortiment tweedehands Ahrend bureaustoelen. Het actuele aantal stoelen in onze voorraad kunt u vinden in de specificaties onder de productfoto's. Voor ons gehele assortiment tweedehands stoelen geldt: op=op! Dus wees er snel bij. Uw bureaustoel Ahrend kopen doet u direct via deze pagina.

Wilt u de stoel liever in het echt zien? Geen probleem. Dan bent u op werkdagen tussen 08:30 tot 17:00 uur van harte welkom in onze showroom (het is ook mogelijk om buiten deze tijden een afspraak te maken), neem hiervoor contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.