Navigatie

Zwarte ladenblokken

(7 artikelen)

Neutraal, maar ontzettend stijlvol. Onze zwarte ladenblokken passen in iedere kantooromgeving. Zoekt u specifiek naar een partij ladenblokken met een zwarte omhuizing? Dan zit u bij Officetopper goed. We bieden immers een breed scala aan zwarte ladenblokken. Op deze pagina bekijkt u ze allemaal!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Zwarte ladenblokken kopen

Als u zoekt naar een tijdloze opbergoplossing voor iedere werkplek, is het zwarte ladenblok een goede winnaar. Deze ladenblokken passen perfect bij bureaus met een zwart onderstel, maar zijn met hun zwarte kleur ook een neutrale tegenhanger bij houten of witte bureaus. Ideaal om een lichte, witte werkomgeving niet té klinisch op te laten doen, maar ook perfect passend in een industriële omgeving. Kortom: de zwarte ladenblokken uit ons assortiment zijn echte alleskunners.


De kenmerken van onze zwarte ladenblokken

Met onze zwarte ladenblokken kunt u alle kanten op. Letterlijk, want een groot deel van ons assortiment is voorzien van vier of vijf (geremde) wielen. De ladenblokken bestaan eigenlijk altijd uit een stevige, stalen constructie, waar een aantal laden in verwerkt zitten. Het aantal laden is afhankelijk van het ladenblok – en de uitvoering ervan. Zo zijn er ladenblokken met enkel materiaalladen, maar ook met hangmappenlade of een pennenlade. Zo kiest u zelf welke indeling het beste bij uw wensen en werkzaamheden past. Tot slot vindt u in ons assortiment zowel ladenblokken mét, als zonder topblad. Dit topblad past u, met zijn vele houtkleuren, aan op uw bureaublad, zodat u een uniform geheel in uw werkomgeving krijgt.


Een opgeruimde werkplek

Een ladenblok is ideaal als u zoekt naar extra opbergruimte binnen handbereik van uw werkplek. Nét dat beetje extra ruimte waar u uw notities, kantoorartikelen of dossiers kunt opbergen. Waarmee u kunt zorgen voor een opgeruimde, rustige en overzichtelijke werkplek. En zeker omdat ladenblokken slechts beperkte ruimte innemen, is dit de perfecte mogelijkheid om elke werknemer persoonlijke opbergruimte te bieden. Doordat alle ladenblokken zijn uitgerust met een cilinderslot, zorgt u er bovendien voor dat alle spullen veilig worden opgeborgen.


Bestellen? Kies voor Officetopper

Of u nu enkele ladenblokken nodig heeft, of een grotere partij: bij Officetopper bent u aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u ladenblokken van hoge kwaliteit, tegen scherpe prijzen. We bieden hoge kortingen én professionele levering; daar kunt u van op aan. Zoekt u méér dan alleen een aantal ladenblokken? Neem dan zeker contact met ons op! We verzamelden de afgelopen jaren ruime kennis én ervaring, en geven u graag advies op maat.