Navigatie

Verrijdbare ladenblokken

(14 artikelen)

Een praktische, ruimtebesparende opbergmogelijkheid direct bij uw werkplek: de verrijdbare ladenblokken rijdt u eenvoudig naar uw werkplek toe, en plaatst u vervolgens met het grootste gemak onder of naast uw bureau. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons complete assortiment aan ladenblokken op wielen.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Verrijdbare ladenblokken kopen

Verrijdbare ladenblokken, ladenblokken op wielen, rolblokken of rolcontainers. Deze termen zeggen het al: als u kiest voor een verrijdbaar ladenblok, kiest u voor een mobiele opbergmogelijkheid in uw kantoor. Juist door het formaat, en door het feit dat de rolblokken onder het werkblad passen, zijn ze ideaal als persoonlijke opbergplek voor uw medewerkers. Notities, kantoorartikelen, belangrijke documenten of een plek voor tussendoortjes. Met de verrijdbare ladenblokken zorgt u voor een opgeruimde kantooromgeving, doordat deze spullen niet meer in het zicht liggen.


Rolblokken voor onder uw bureau

Een ladenblok is dus een geweldige oplossing als u een opgeruimde werkomgeving hoog in het vaandel heeft staan. Doordat de ladenblokken circa 50 tot 60cm hoog zijn, passen ze namelijk perfect onder ieder bureau. Is er binnen uw organisatie sprake van flexwerken? Dan zijn de ladenblokken op wieltjes ideaal. Deze mobiele ladenblokken rijdt u immers gemakkelijk van de ene werkplek naar de andere, zodat u uw spullen altijd bij u heeft. Tevens zijn deze ladenblokken erg praktisch, doordat u ze erbij trekt als u spullen nodig heeft, maar ook netjes uit het zicht zet als u even niets nodig heeft.


Diverse mogelijkheden in ons assortiment

Of u nu vooral kantoorartikelen en persoonlijke spullen in het rolblok wilt opbergen, of een ladenblok wilt aanschaffen voor het opbergen van dossiers en documentatie: met onze verrijdbare ladenblokken kunt u alle kanten op. Er zijn immers diverse indelingen mogelijk. Een blok met enkel materiaalladen, met een pennenlade of juist uitgevoerd met hangmappenlade. Op deze pagina kiest u uit de verschillende mogelijkheden. Daarnaast heeft u ook de keuze uit het materiaaltype: zo treft u in ons assortiment ladenblokken van metaal, van hout of juist een combinatie van beide materialen.


Overtuigd? Bestel eenvoudig en snel bij Officetopper!

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons ruime assortiment ladenblokken? Kies dan voor een kleur die past in uw kantoorinrichting en bestel uw nieuwe ladenblokken op wieltjes binnen enkele stappen in onze webshop. Wilt u dat wij de ladenblokken voor u direct op de juiste plek plaatsen? Kies dan voor premium levering tijdens uw bestelling – dan zorgen wij voor de inhuizing en het afvoeren van eventueel verpakkingsmateriaal. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op: we helpen u graag!