Navigatie

Houten ladenblokken

(6 artikelen)

Bent u op zoek naar nieuwe opberglossingen voor uw kantoor, en zoekt u hiervoor specifiek naar houten ladenblokken? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. U bekijkt en bestelt hier immers ons complete assortiment aan staande en verrijdbare ladenblokken van hout.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Houten ladenblokken kopen

Een ladenblok is ideaal als u opbergruimte direct bij de werkplekken wilt creëren, en daarnaast wilt zorgen voor een opgeruimde werkomgeving. In een ladenblok bergt u immers eenvoudig al uw kantoorartikelen, notities, persoonlijke spullen of dossiers op. Weg van het bureaublad, dus. Een ladenblok past daarmee perfect binnen een organisatie die een clean desk policy hanteert. Onze houten ladenblokken matcht u eenvoudig met de kleuren van uw werkplek – zowel met het onderstel, als het bureaublad. Met een uniforme, rustige én professionele uitstraling als resultaat.


Welke houten ladenblokken zijn er?

In ons assortiment vindt u verschillende uitvoeringen van onze ladenblokken van hout. Zoekt u een ladenblok waarin u vooral kantoorartikelen en persoonlijke spullen kunt opbergen? Dan is een ladenblok met materiaalladen een goede keuze. Een ladenblok met hangmappenlade is juist weer praktisch als u veel te maken heeft met dossiers tijdens uw werkzaamheden – en deze overzichtelijk in hangmappen wilt opbergen. Naast de indeling van de ladenblokken, kunt u ook kiezen voor verschillende afmetingen. Zo bieden we smalle ladenblokken van 30cm breed, en daarnaast de standaard uitvoering, van 43cm breed.


Staand of verrijdbaar

Naast indeling of afmetingen, verschillen onze ladenblokken ook van elkaar wat betreft uitvoering. Zo treft u in ons assortiment zowel ladenblokken die verrijdbaar zijn, als staand. Het verschil? Het ene type is uitgevoerd met wieltjes, terwijl het andere (meestal) op een vaste plaats gezet wordt. Een staand ladenblok is vaak hoger uitgevoerd, waardoor deze perfect naast het bureau gezet kan worden en zo als uitbreiding van uw bureaublad dient. Heeft u niet zoveel ruimte naast uw werkplek? Of zoekt u een mobiel ladenblok? Dan is een verrijdbaar ladenblok ideaal; dit ladenblok past namelijk goed onder uw bureau, en rijdt u eenvoudig van plek naar plek.


Beschikbaar in een ruim kleuraanbod

Op de productpagina van de ladenblokken bekijkt u het brede kleuraanbod waarin de ladenblokken beschikbaar zijn. Amber oak, grey wood of walnoot: elk met een compleet andere uitstraling. En stuk voor stuk stijlvolle houtkleuren die goed matchen met ieder kantoorinterieur. Bij de meeste van onze ladenblokken heeft u tevens de mogelijkheid om verschillende kleuren te kiezen. Zowel voor de omhuizing, de ladenfrontjes en de handgrepen. Heeft u een keuze gemaakt? Bestel uw nieuwe ladenblok(ken) dan in onze webshop en profiteer van hoge kortingen!