Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Zwarte ladeblokken

Neutraal, maar ontzettend stijlvol. Onze zwarte ladeblokken passen in iedere kantooromgeving. Zoekt u specifiek naar een partij ladeblokken met een zwarte omhuizing? Dan zit u bij Officetopper goed. We bieden immers een breed scala aan zwarte ladeblokken. Op deze pagina bekijkt u ze allemaal!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Zwarte ladeblokken kopen

Als u zoekt naar een tijdloze opbergoplossing voor iedere werkplek, is het zwarte ladeblok een goede winnaar. Deze ladeblokken passen perfect bij bureaus met een zwart onderstel, maar zijn met hun zwarte kleur ook een neutrale tegenhanger bij houten of witte bureaus. Ideaal om een lichte, witte werkomgeving niet té klinisch op te laten doen, maar ook perfect passend in een industriële omgeving. Kortom: de zwarte ladeblokken uit ons assortiment zijn echte alleskunners.


De kenmerken van onze zwarte ladeblokken

Met onze zwarte ladeblokken kunt u alle kanten op. Letterlijk, want een groot deel van ons assortiment is voorzien van vier of vijf (geremde) wielen. De ladeblokken bestaan eigenlijk altijd uit een stevige, stalen constructie, waar een aantal laden in verwerkt zitten. Het aantal laden is afhankelijk van het ladeblok – en de uitvoering ervan. Zo zijn er ladeblokken met enkel materiaalladen, maar ook met hangmappenlade of een pennenlade. Zo kiest u zelf welke indeling het beste bij uw wensen en werkzaamheden past. Tot slot vindt u in ons assortiment zowel ladeblokken mét, als zonder topblad. Dit topblad past u, met zijn vele houtkleuren, aan op uw bureaublad, zodat u een uniform geheel in uw werkomgeving krijgt.


Een opgeruimde werkplek

Een ladeblok is ideaal als u zoekt naar extra opbergruimte binnen handbereik van uw werkplek. Nét dat beetje extra ruimte waar u uw notities, kantoorartikelen of dossiers kunt opbergen. Waarmee u kunt zorgen voor een opgeruimde, rustige en overzichtelijke werkplek. En zeker omdat ladeblokken slechts beperkte ruimte innemen, is dit de perfecte mogelijkheid om elke werknemer persoonlijke opbergruimte te bieden. Doordat alle ladeblokken zijn uitgerust met een cilinderslot, zorgt u er bovendien voor dat alle spullen veilig worden opgeborgen.


Bestellen? Kies voor Officetopper

Of u nu enkele ladeblokken nodig heeft, of een grotere partij: bij Officetopper bent u aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u ladeblokken van hoge kwaliteit, tegen scherpe prijzen. We bieden hoge kortingen én professionele levering; daar kunt u van op aan. Zoekt u méér dan alleen een aantal ladeblokken? Neem dan zeker contact met ons op! We verzamelden de afgelopen jaren ruime kennis én ervaring, en geven u graag advies op maat.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.