Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Witte ladeblokken

Bent u specifiek op zoek naar witte ladeblokken voor uw kantoor? Een ladeblok van metaal of hout met een witte ombouw en witte ladenfrontjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Match uw ladeblokken met de rest van uw kantooromgeving; bekijk en bestel op deze pagina ons complete assortiment aan witte ladeblokken.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Witte ladenblokken kopen

Onze witte ladenblokken zijn van alle markten thuis. Een ideale tegenhanger in een donker of kleurrijk interieur, maar ook in een fris, licht kantoor prima op hun plek. Dat maakt deze ladenblokken dan ook zo populair. In ons assortiment treft u witte ladenblokken in diverse soorten en maten. Staand of verrijdbaar. Van metaal of van hout. Hoog, of laag. Met enkel materiaalladen, of met verschillende laden in één ladenblok. Dat maakt het een stuk eenvoudiger om te kiezen voor een blok dat past bij het gebruikersdoel dat u voor ogen heeft.


Waarom kiezen voor een wit ladenblok?

Zoekt u nu nét dat beetje extra opbergruimte binnen handbereik van uw werkplek? Wilt u zorgen voor een opgeruimd bureau? Met de witte ladenblokken uit ons assortiment creëert u een uniforme werkomgeving én heeft u de mogelijkheid om allerlei spullen netjes op te bergen. Een fijne manier om iedere werknemer een persoonlijke opbergmogelijkheid te geven, want ladenblokken nemen over het algemeen slechts beperkte ruimte in. Daarnaast zijn de witte ladenblokken makkelijk te verplaatsen – zeker als u kiest voor een verrijdbaar ladenblok. En dat is weer ideaal als u gebruik maakt van flexwerkplekken door hybride werken binnen uw organisatie.


Kies de gewenste uitstraling

Onze ladenblokken zijn in veel kleurstellingen beschikbaar. Bij alle ladenblokken kunt u kiezen voor zowel een witte omhuizing, als een wit topblad, witte ladenfrontjes en zelfs witte handgrepen. Op die manier stelt u een ladenblok samen dat geheel in het wit is uitgevoerd. Liever een iets warmere uitstraling? Kies dan bij een metalen ladenblok voor een topblad in één van de warme houtkleuren – en bij een houten ladenblok voor afwijkende ladenfrontjes of handgrepen. Daarmee kiest u niet alleen voor een ladenblok met een stijlvolle uitstraling; ook creëert u een geheel uniek ladenblok.


Vragen? Stel ze gerust

Heeft u een keuze kunnen maken uit één van de vele uitvoeringen van onze witte ladenblokken? Plaats dan nú uw bestelling en profiteer van hoge kortingen – tot wel 30%! Heeft u een flinke partij nodig? Dat is gewoon mogelijk. In onze webshop kiest u eenvoudig het door u gewenste aantal. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor vragen of specifieke wensen; we denken graag met u mee.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.