Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Verrijdbare ladeblokken

Zoekt u een praktische en ruimtebesparende opbergoplossing direct bij uw werkplek? Dan zijn onze verrijdbare ladeblokken ideaal. Deze ladeblokken op wielen passen namelijk perfect onder of naast uw bureau, waardoor u weinig ruimte inlevert. Met een keuze uit diverse indelingen, materialen en kleuren – en daarom altijd naar uw wens beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons complete assortiment aan verrijdbare ladeblokken.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Waarom een verrijdbaar ladeblok kopen?

Verrijdbare ladeblokken, ladeblokken op wielen, rolblokken of rolcontainers. Deze termen zeggen het al: als u kiest voor een verrijdbaar ladeblok, kiest u voor een mobiele opbergmogelijkheid in uw kantoor. Juist door het formaat, en door het feit dat de ladeblokken op wieltjes onder het werkblad passen, zijn ze ideaal als persoonlijke opbergplek voor uw medewerkers. Notities, kantoorartikelen, belangrijke documenten - of een plek voor een voorraadje tussendoortjes. Met de verrijdbare ladeblokken zorgt u voor een opgeruimde kantooromgeving, doordat deze spullen niet meer in het zicht liggen.

Verschillende soorten verrijdbare ladeblokken voor kantoor

Ladeblokken voor onder uw bureau

Een ladeblok is dus een geweldige oplossing als u een opgeruimde werkomgeving hoog in het vaandel heeft staan. Doordat de ladeblokken circa 50 tot 60cm hoog zijn, passen ze namelijk perfect onder ieder bureau. Is er binnen uw organisatie sprake van flexwerken? Dan zijn de ladeblokken op wieltjes helemaal ideaal. Deze mobiele ladeblokken rijdt u immers gemakkelijk van de ene werkplek naar de andere, zodat u uw spullen altijd bij u heeft. Tevens zijn deze ladeblokken erg praktisch, doordat u ze erbij trekt als u spullen nodig heeft, maar ook netjes uit het zicht zet als u even niets nodig heeft.


Welke ladeblokken op wielen kan ik kiezen?

In ons assortiment treft u verschillende ladeblokken op wieltjes. Deze ladeblokken onderscheiden zich wat betreft de indeling, maar ook als het gaat om materialen en kleuren. Zoekt u bijvoorbeeld een ladeblok dat vooral stevig en robuust moet zijn – en ook wel tegen een stootje kan? Dan zijn de verrijdbare ladeblokken van metaal ideaal. Deze ladeblokken kennen doorgaans een witte, zilvergrijze of zwarte kleur, en kunnen naar wens uitgevoerd worden met een topblad. Wilt u juist meerdere ladeblokken in uw kantoor plaatsen die goed passen binnen een huiselijke en moderne omgeving? Onze houten, verrijdbare ladeblokken zijn verkrijgbaar in verschillende houtkleuren, waardoor u deze eenvoudig aanpast op bijvoorbeeld het bureaublad of andere houttinten in uw kantoor.

Ladeblokken op wieltjes passend bij uw bureau


Welke indelingen zijn er?

Of u nu vooral kantoorartikelen en persoonlijke spullen in het ladeblok wilt opbergen, of een ladeblok wilt aanschaffen voor het opbergen van dossiers en documentatie: met onze verrijdbare ladeblokken kunt u alle kanten op. Er zijn immers diverse indelingen mogelijk. Een blok met enkel materiaalladen, met een pennenlade of juist uitgevoerd met hangmappenlade. Op deze pagina kiest u uit de verschillende mogelijkheden. Doorgaans zijn onze ladeblokken uitgerust met drie materiaalladen, of met één materiaallade en één hangmappenlade. Zoekt u een andere indeling? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Bekijk ons assortiment en kies de indeling die bij u past.


Zijn de verrijdbare ladeblokken afsluitbaar?

Als u zoekt naar een praktische mogelijkheid om uw spullen op te bergen, is het vanzelfsprekend dat deze spullen, documenten of dossiers ook veilig opgeborgen kunnen worden. Daarom zijn al onze verrijdbare ladeblokken afsluitbaar. Dit betekent dat deze ladeblokken zijn voorzien van solide slot, dat ervoor zorgt dat alle laden worden afgesloten. Voor het overgrote deel van onze ladeblokken geldt namelijk dat het gaat om een centraal afsluitbaar slot: dit betekent dat u met één slot, direct alle laden afsluit. De ladeblokken zijn over het algemeen uitgerust met een cilinderslot, waarbij u twee sleutels meegeleverd krijgt. Zoekt u een andere afsluitmogelijkheid? Neem dan vooral contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden!


Overtuigd? Bestel eenvoudig en snel bij Officetopper!

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons ruime assortiment ladenblokken? Kies dan voor een kleur die past in uw kantoorinrichting en bestel uw nieuwe ladenblokken op wielen binnen enkele stappen in onze webshop. Wilt u dat wij de ladenblokken voor u direct op de juiste plek plaatsen? Kies dan voor premium levering tijdens uw bestelling – dan zorgen wij voor de inhuizing en het afvoeren van eventueel verpakkingsmateriaal. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op: we helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.