Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Staande ladeblokken

Heeft u een verlenging van uw bureaublad nodig – waarbij u ook nog eens profiteert van extra opbergruimte binnen handbereik? Onze staande ladenblokken, ofwel ladenblokken zonder wieltjes, zijn ideaal. Deze ladenblokken zijn immers dusdanig ontworpen dat ze precies naast uw bureau passen. U treft op deze pagina ons complete assortiment van deze staande ladenblokken.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Staande ladenblokken kopen

Uw papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke spullen binnen handbereik opbergen? Zorgen voor een opgeruimde kantooromgeving? Met onze staande ladenblokken bij ieder bureau, zit u altijd goed. Deze ladenkastjes zijn namelijk perfect om naast het bureau te plaatsen: ze nemen daarmee weinig ruimte in en staan niet in de weg. Zo heeft u alle spullen dichtbij uw werkplek, en zorgt u tegelijkertijd voor een opgeruimde, overzichtelijke en uniforme kantooromgeving.


Creëer een uniforme, rustige werkomgeving

Zowel het uit het zicht leggen van allerlei spullen, als de uitstraling van de ladenblokken zonder wieltjes, zorgen voor die opgeruimde werkomgeving. Onze ladenblokken zijn namelijk in diverse kleuren leverbaar, waardoor u ze gemakkelijk aanpast aan uw bureau. Kiest u bijvoorbeeld voor een metalen ladenblok? Dan schaft u deze bijvoorbeeld aan in dezelfde kleur als het onderstel van uw bureau. Door een bijpassend topblad te kiezen, creëert u tevens een uniforme uitstraling met uw bureaublad. Kiest u voor een volledig houten ladenblok? Dan is het tevens mogelijk deze aan te passen aan het bureaublad.


Waarom kiezen voor een staand ladenblok?

Buiten het grote voordeel van een opgeruimde werkplek, brengt het staande ladenblok nog meer voordelen met zich mee. Onze staande ladenblokken zijn er namelijk in verschillende uitvoeringen. De meest gangbare variant is 74cm hoog en 80cm diep. Ideaal, want zo past deze perfect naast uw bureau, zodat het topblad van het ladenblok als verlengstuk van uw bureaublad dient en u hiermee een extra brede werkplek creëert. Daarnaast treft u in ons assortiment ook een aantal staande ladenblokken die extra hoog zijn. Dit maakt deze ladenblokken ideaal als scheidingswand tussen verschillende werkplekken of naast een losse werkplek om meer privacy te creëren.


Bestel uw nieuwe ladenkast in onze webshop

Heeft u een keuze kunnen maken voor een houten of metalen ladenblok zonder wieltjes? Kies dan de kleur naar wens – en pas ‘m indien gewenst aan op de kleuren van uw bureau voor een uniforme uitstraling. Kiest u ervoor om te bestellen bij Officetopper? Dan profiteert u naast deze ruime mogelijkheden ook nog van hoge kortingen én professionele bezorging. Ook als u graag de producten direct op de juiste plek wilt hebben, bieden wij de oplossing: kies hiervoor voor premium levering, dan nemen wij de inhuizing voor u uit handen. Heeft u eerst nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.