Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Metalen ladeblokken

Stevig, robuust en in diverse kleuren leverbaar. Onze metalen ladeblokken zijn ontzettend praktisch en veelzijdig. Zoekt u een handige opbergoplossing bij uw werkplek? Dan bent u hier aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u alle metalen ladeblokken in ons assortiment.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Metalen ladenblokken kopen

Zoekt u ladenblokken om bij de werkplekken in uw kantoor te plaatsen? Ladenblokken die tegen een stootje kunnen – en tegelijkertijd een hoop opbergruimte toevoegen aan uw kantoor? Dan zijn onze metalen ladenblokken perfect voor uw kantoor. Deze ladenblokken van metaal zijn er in diverse uitvoeringen, waardoor u altijd een ladenblok kiest dat bij uw wensen en behoeften past. Doordat de omhuizing en ladenfrontjes van metaal zijn, zijn deze ladenblokken zeer stevig en verkrijgbaar in verschillende kleuren, passend bij het onderstel van de bureaus of de kasten in uw kantoor.


Diverse keuzemogelijkheden

Binnen ons assortiment metalen ladenblokken, heeft u een ruime keuze uit verschillende opties. Hierbij kunt u denken aan de indeling, maar ook de uitvoering, kleur en de afmetingen. Voldoende keuze, dus! Heeft u uw bureaublad bijvoorbeeld vol liggen met kantoorartikelen, losse notities of persoonlijke spullen? Kijk dan eens tussen onze metalen ladenblokken met materiaalladen. Deze ladenblokken bieden u voldoende ruimte voor het opbergen van al deze spullen. Zoekt u juist een ladenblok voor het netjes en overzichtelijk opbergen van dossiers of stapels papierwerk? Dan is een ladenblok met hangmappenlade ideaal.


Waarom kiezen voor een ladenblok van metaal?

De metalen ladenblokken die u in ons assortiment vindt, onderscheiden zich dus op verschillende vlakken van elkaar. Eén belangrijk verschil is of het ladenblok staand of verrijdbaar is. Een staand ladenblok dient perfect als uitbreiding van uw bureaublad, gezien deze verkrijgbaar is met een diepte van 80cm en daarnaast een vaste hoogte van 74cm heeft. Een verrijdbaar ladenblok past, met een hoogte van maximaal 59cm, weer prima onder uw bureau – en dat is fijn als u weinig ruimte heeft rondom uw werkplek. Werkt u een dagje aan een ander bureau? Dan rijdt u het ladenblok gemakkelijk met u mee.


Zorg voor een clean desk – bestel nu!

Met een ladenblok zorgt u er dus voor dat alle zaken op het bureaublad, netjes uit het zicht kunnen worden gelegd. Door het ladenblok te combineren met de kleur van het onderstel van uw bureau – wit, aluminiumkleurig, antraciet of zwart -, zorgt u ook nog voor een zeer rustige, uniforme en professionele uitstraling. Bestelt u de nieuwe, metalen ladenblokken bij Officetopper? Dan profiteert u ook nog van zeer scherpe prijzen, met kortingen tot wel 25%. Heeft u nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.