Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Houten ladeblokken

Bent u op zoek naar nieuwe opberglossingen voor uw kantoor, en zoekt u hiervoor specifiek naar houten ladeblokken? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. U bekijkt en bestelt hier immers ons complete assortiment aan staande en verrijdbare ladeblokken van hout.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Houten ladeblokken kopen

Een ladeblok is ideaal als u opbergruimte direct bij de werkplekken wilt creëren, en daarnaast wilt zorgen voor een opgeruimde werkomgeving. In een ladeblok bergt u immers eenvoudig al uw kantoorartikelen, notities, persoonlijke spullen of dossiers op. Weg van het bureaublad, dus. Een ladeblok past daarmee perfect binnen een organisatie die een clean desk policy hanteert. Een bureau ladeblok hout matcht u eenvoudig met de kleuren van uw werkplek – zowel met het onderstel, als het bureaublad. Met een uniforme, rustige én professionele uitstraling als resultaat.


Welke houten ladeblokken zijn er?

In ons assortiment vindt u verschillende uitvoeringen van onze ladeblokken van hout. Zoekt u een ladeblok waarin u vooral kantoorartikelen en persoonlijke spullen kunt opbergen? Dan is een ladeblok met materiaalladen een goede keuze. Een ladeblok met hangmappenlade is juist weer praktisch als u veel te maken heeft met dossiers tijdens uw werkzaamheden – en deze overzichtelijk in hangmappen wilt opbergen. Naast de indeling van de ladeblokken, kunt u ook kiezen voor verschillende afmetingen. Zo bieden we smalle bureau ladeblokken van hout van 30cm breed, en daarnaast de standaard uitvoering, van 43cm breed.

Bureau ladeblok hout voor kantoor

Staand of verrijdbaar

Naast indeling of afmetingen, verschillen onze ladeblokken ook van elkaar wat betreft uitvoering. Zo treft u in ons assortiment zowel ladeblokken die verrijdbaar zijn, als staand. Het verschil? Het ene type is uitgevoerd met wieltjes, terwijl het andere (meestal) op een vaste plaats gezet wordt. Een staand ladeblok is vaak hoger uitgevoerd, waardoor deze perfect naast het bureau gezet kan worden en zo als uitbreiding van uw bureaublad dient. Heeft u niet zoveel ruimte naast uw werkplek? Of zoekt u een mobiel ladeblok? Dan is een verrijdbaar ladeblok ideaal; dit ladeblok past namelijk goed onder uw bureau, en rijdt u eenvoudig van plek naar plek.


Beschikbaar in een ruim kleuraanbod

Op de productpagina van de ladeblokken bekijkt u het brede kleuraanbod waarin de ladeblokken beschikbaar zijn. Amber oak, grey wood of walnoot: elk met een compleet andere uitstraling. En stuk voor stuk stijlvolle houtkleuren die goed matchen met ieder kantoorinterieur. Bij de meeste van onze ladeblokken heeft u tevens de mogelijkheid om verschillende kleuren te kiezen. Zowel voor de omhuizing, de ladefrontjes en de handgrepen. Heeft u een keuze gemaakt? Bestel uw nieuwe ladeblok(ken) dan in onze webshop en profiteer van hoge kortingen!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.