Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Zwarte draaideurkasten

(14 artikelen)

Zoekt u een oplossing voor het uitbreiden van uw opbergruimte, en zoekt u hiervoor specifiek naar een zwarte kast? Onze zwarte draaideurkasten zijn ideaal. Stijlvol, kwalitatief én met zeeën aan opbergruimte. Op deze pagina vindt u ons complete aanbod.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Bezorg- & Montageservice in NL & BE
  • 1500m2 grote showroom
  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Zwarte draaideurkast kopen

In ons assortiment vindt u een divers aanbod aan zwarte draaideurkasten. Van kantoorkasten met een stalen omhuizing, tot kasten van hout. Pikzwart tot donkergrijs. En van hoog tot laag. Dit maakt dat u altijd een kast kiest die past bij uw wensen én uw interieur. Gaat u voor trendy en informeel? Dan zijn onze houten draaideurkasten ideaal. Deze kasten zijn beschikbaar met ‘dark grey’ omhuizing en deuren, en tevens uit te rusten met een zwarte, metalen plint en zwarte handgrepen. En het melamine van de omhuizing en deuren is voorzien van ABS-stootrand. Dat maakt de kast extra duurzaam en solide!


Een stalen of brandvertragende kast

Naast onze houten kasten, vindt u in onze collectie zwarte draaideurkasten ook de brandvertragende kast of stalen draaideurkast. Beide kasten zijn uitvoerbaar met een zwarte omhuizing en deuren, en uitgerust met een gelaste, stalen constructie, afgewerkt met een krasvaste poedercoating. Zo heeft u jarenlang plezier van deze mooie kast! De brandvertragende kast is uitgerust met brandvertragende vulling en is voorzien van zware slotschoten en dubbelbaard veiligheidsslot. Zo slaat u uw dossiers of vertrouwelijke documenten veilig op.


De voordelen van een zwarte draaideurkast

Een zwarte draaideurkast is ideaal als u zoekt naar een neutrale kast die in iedere omgeving past. Of u nu fan bent van de industriële looks die een zwarte kantoorkast meebrengt, of als u in uw lichte interieur wel een donkere tegenhanger kunt gebruiken. Onze zwarte draaideurkasten zijn er bovendien in verschillende afmetingen; of u nu een smalle kast van 53cm zoekt, of juist een breed model, van 126cm breed. Hoog, of juist laag: onze zwarte archiefkasten met draaideuren zijn beschikbaar met een hoogte van 73cm tot wel 215cm. Zeker als u specifiek naar een bepaalde afmeting zoekt, is dit ideaal. Let wel: doordat deze kasten openslaande deuren kennen, dient u rekening te houden met extra (loop)ruimte.


Profiteer van hoge kortingen bij Officetopper

Heeft u een archiefkast naar uw voorkeuren gevonden? Als u bestelt bij Officetopper, profiteert u van vele voordelen. Zo ontvangt u niet alleen flinke kortingen op uw producten; ook heeft u de keuze uit twee bezorgopties. Wilt u de kast(en) op een verdieping laten bezorgen en inhuizen? Dan kiest u voor premium levering. Daarnaast kunt u kiezen voor basic levering; hierbij leveren wij de kasten achter de eerste deur op de begane grond. Wilt u de kasten komen bekijken? Dan bent u altijd welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Neem dan even contact met ons op.

Bereikbaar via WhatsApp!

×

We zijn ook bereikbaar via WhatsApp! Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.