Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Witte draaideurkasten

Fris, neutraal, praktisch én stijlvol. Onze witte draaideurkasten zijn van alle markten thuis. Zoekt u specifiek naar een archiefkast met draaideuren en een witte omhuizing? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u ons complete aanbod.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een witte draaideurkast kopen

Een goede archiefkast: het kan haast niet ontbreken in uw kantoor. Het is namelijk wel zo fijn als u uw papierwerk, dossiers, handleidingen of bijvoorbeeld uw voorraad kantoorartikelen, altijd bij de hand hebt, terwijl ze tóch netjes opgeborgen zijn. De draaideurkast is het meest budgetvriendelijke model in ons assortiment, en ideaal in gebruik doordat u altijd bij alle spullen in de kast kunt. Zeker als u niet zoekt naar een kolossale, opvallende kast in uw lichte, frisse interieur, is de witte draaideurkast perfect. In ons assortiment vindt u een breed aanbod aan witte kantoorkasten.


Welke soorten witte draaideurkasten zijn er?

Op deze pagina vindt u ons volledige aanbod aan witte draaideurkasten. Hierin kunt u verschillende soorten onderscheiden. Zo bieden we draaideurkasten van hout aan, of juist modellen met een metalen omhuizing. Beide varianten zijn zeer stevig en hebben dezelfde functionaliteit, maar brengen ieder een totaal andere uitstraling met zich mee. Daarnaast kunt u in ons assortiment kiezen uit verschillende afmetingen. Heeft u veel ruimte in uw kantoor over én veel spullen om op te bergen? Dan zijn onze hoge, brede draaideurkasten ideaal. Liever een kleinere variant? Dat is natuurlijk ook mogelijk; onze draaideurkasten beginnen al met een hoogte van 73cm.


Standaard eigenschappen

Natuurlijk is het ook wel zo handig als u uw spullen en papierwerk met een gerust hart in de kast achterlaat. Daarom zijn alle kasten uitgerust met een degelijk cilinderslot, waarbij twee sleutels worden meegeleverd. Tevens zijn onze draaideurkasten stuk voor stuk voorzien van een aantal legborden. De hoeveelheid van deze planken is afhankelijk van de hoogte van de kast. Zoekt u een verrijdbare kast? Zelfs die mogelijkheid is er!


Een witte draaideurkast bestellen bij Officetopper

Zeker als u specifiek zoekt naar een draaideurkast waarbij een witte omhuizing mogelijk is, heeft u op deze pagina een duidelijk overzicht. Heeft u een kast naar wens gevonden? Dan bestelt u deze met hoge kortingen in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat de kast binnen enkele weken in uw werkruimte staat. Liever een kast eerst komen bekijken? U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.