Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Metalen draaideurkasten

Wilt u de opbergruimte in uw kantoor of bedrijfsruimte uitbreiden en zoekt u daarvoor een kast die wel tegen een stootje kan? Onze metalen draaideurkasten zijn voorzien van een stevige constructie en daarmee uiterst geschikt voor iedere ruimte. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een metalen draaideurkast kopen

Het is een vertrouwd gezicht in verschillende bedrijfsruimten, werkplaatsen of kantooromgevingen: de stalen draaideurkast. Deze kantoorkast is voorzien van een gelaste, stalen constructie en heeft metalen draaideuren. Ideaal als u zoekt naar een kast die jarenlang meegaat. Een groot voordeel is tevens dat deze draaideurkast in diverse soorten en maten voorkomt. Of u nu zoekt naar een kleine, lage kast, of juist een die hoog is en daarmee veel ruimte biedt.


Voor verschillende doeleinden

Zoekt u een metalen draaideurkast voor een specifiek doel? In ons assortiment kunnen we een aantal typen draaideurkasten met stalen omhuizing onderscheiden. Zo vindt u naast onze standaard, stalen draaideurkasten ook chemiekasten voor het opbergen van verpakte, milieubelastende stoffen en brandvertragende archiefkasten die tevens inbraakvertragend zijn. Ideaal voor uw vertrouwelijke documenten of waardevolle eigendommen.


Stalen draaideurkasten met verschillende afmetingen

Onze ijzeren draaideurkasten zijn beschikbaar in diverse formaten. Zo is onze smalste stalen draaideurkast slechts 53cm breed, terwijl de breedste maar liefst 126cm breed is. Liever een middenmaat? Onze kasten zijn bijvoorbeeld ook beschikbaar met een breedte van 80 of 95cm breed. Ook wat betreft de hoogte is er keuze genoeg. Wilt u een lage draaideurkast? Of liever een hoog model? Onze stalen draaideurkasten zijn verkrijgbaar met een hoogte van 100cm tot 195cm hoog. Zo kiest u altijd een kast die past in de ruimte die u heeft – en één die past bij de wensen die u heeft. Afhankelijk van de hoogte en breedte die u kiest, is de kast namelijk ook uitgerust met een aantal legborden, waarop u flink wat ordners, dossiers of kantoorartikelen kunt plaatsen.


Bestel snel & eenvoudig in onze webshop

Heeft u een draaideurkast van ijzer naar wens gevonden? De gewenste kleur gekozen? Fijn; binnen enkele klikken is uw nieuwe draaideurkast besteld. Het enige wat rest is het wachten op de bezorging. Onze metalen draaideurkasten zijn doorgaans binnen 5 tot 10 werkdagen bij u afgeleverd. Zo plaatst u de kast binnen no-time in uw kantoor of werkruimte. Heeft u nog vragen, of wilt u de kast eerst komen bekijken in onze showroom? Neem dan contact met ons op; onze medewerkers helpen u graag.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.