Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Houten draaideurkasten

Een kast van hout: zéker niet alleen geschikt voor uw thuisinterieur. Want ook onze kantoorkasten zijn verkrijgbaar met een houten omhuizing én houten deuren. Bent u op zoek naar een draaideurkast met een unieke uitstraling? Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons complete assortiment aan houten draaideurkasten.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Houten draaideurkasten bestellen

Bent u op zoek naar een uitbreiding van uw opbergruimte in uw kantoor, maar wilt u iets anders dan de standaard, stalen kantoorkast? Dan zijn onze houten draaideurkasten zeker een aanrader. Doordat deze kasten verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen en een breed palet aan houtkleuren, kiest u met deze kasten voor een unieke opbergoplossing met een warme, huiselijke uitstraling. Perfect voor iedere kantoorinrichting anno 2021.


Wat zijn de voordelen van een draaideurkast van hout?

Binnen het inrichten van een bepaalde ruimte, worden meubels van hout vaak gekozen om hun frisse, huiselijke sfeer. En juist daarom zien we bij kantoorinrichtingen ook steeds meer de verschuiving naar het gebruik van hout. De houten draaideurkast is dan ook erg populair. Wit, grijs, whitened oak… Of juist het warme cubanit of dark walnut. Onze draaideurkasten komen in verschillende kleuren, waardoor u een kleur kiest die precies bij uw huidige of nieuwe interieur past. De omhuizing en deuren zijn gemaakt van melamine, dat afgewerkt is met een stootvaste ABS-rand. Zo houdt u uw kast jarenlang mooi.


Diverse mogelijkheden

Tevens kennen onze draaideurkasten diverse mogelijkheden. Zo kiest u bij het plaatsen van uw bestelling zowel voor een kleur voor de omhuizing, als voor de deuren. Dit maakt dat deze kleuren van elkaar kunnen verschillen. Daarnaast zijn onze houten draaideurkasten standaard voorzien van een aantal verstelbare legborden. Per kast is dit aantal verschillend. Op de pagina van het product vindt u hier meer informatie over. Tot slot heeft u de keuze uit verschillende type voeten van de kast; plastic voetjes, een houten plint of een metalen plint, en kiest u uit diverse handgrepen. U plaatst dus daadwerkelijk een unieke kast in uw kantoor.


Bestel direct in onze webshop

Heeft u een houten draaideurkast in de door u gewenste hoogte, breedte en kleur samengesteld? In onze webshop bestelt u ‘m binnen enkele klikken – waarna hij binnen een paar weken in uw kantoorruimte staat. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom om de kast eerst in het echt te komen bekijken. Maak daarvoor een afspraak!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.