Navigatie

Lage archiefkasten

(27 artikelen)

Zoekt u een ruime opbergoplossing voor een lage ruimte? Onder een raam of een schuin dak? Of wilt u juist de ruimtelijkheid van de ruimte behouden, maar tegelijkertijd wel zorgen voor veel opbergruimte? Dan zijn onze lage archiefkasten de oplossing. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan archiefkasten tot 100cm hoog.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een lage archiefkast kopen

In ons assortiment archiefkasten vindt u kasten met verschillende afmetingen. Onze kantoorkasten zijn er met een lengte tot maar liefst 215cm. Zoekt u juist een lage kast? Een archiefkast die goed past tegen een lage muur, naast een werkplek of juist onder een schuin dak? Onze lage archiefkasten zijn er tot een hoogte van 100cm. Zo houdt u ook boven de kast nog voldoende ruimte over.

Welke afmetingen kennen deze kasten?

Onze lage archiefkasten zijn beschikbaar in een hoogte vanaf 39cm. Liever iets hoger? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Kies dan bijvoorbeeld voor een hoogte van 60, 75 of zelfs 95cm. Zo biedt de kast toch voldoende opbergmogelijkheden, terwijl u er weinig ruimte voor inlevert.
Zoekt u een kast die naast een werkplek moet passen? Kies dan bijvoorbeeld voor onze archiefkasten van 74cm hoog; dan fungeren ze ook als extensie van het werkblad. Wat betreft de breedte, is de keuze ook groot. Onze lage archiefkasten zijn namelijk beschikbaar met een breedteformaat van 80cm tot maar liefst 160cm. U ziet: u heeft de mogelijkheid om een kast die geheel naar wens is, te kiezen.

lage stalen archiefkast met roldeuren

De verschillende lage archiefkasten in ons assortiment

Houten lage archiefkast met akoestische deuren

En niet alleen de afmetingen zijn geheel naar wens te kiezen; ook vindt u in ons assortiment dusdanig veel lage archiefkasten, dat ook de kleur, het materiaal en de afsluitmogelijkheid volledig naar wens te kiezen is.
Wilt u bijvoorbeeld een lage roldeurkast? Of toch liever een archiefkast met draaideuren of schuifdeuren? Een dossierladekast? Of juist een kast zonder deuren? Een lage, stalen archiefkast? Of toch één van hout? Afhankelijk van de ruimte die u heeft en het doel van de kast, kunt u een goede keuze maken. Het materiaal en de kleur maken dat de kast een zeer unieke uitstraling krijgt. Wilt u de ruimte rondom de kast optimaal benutten? Dan raden wij zeker een lage roldeurkast of schuifdeurkast aan.


Bestel uw archiefkast tot 100cm hoog in onze webshop

Heeft u dé kast naar wens gevonden? In onze webshop plaatst u binnen enkele stappen uw bestelling. Vervolgens zorgen onze medewerkers ervoor dat uw kast binnen enkele weken bij u wordt geleverd. Wilt u eerst nog het een en ander weten of vragen? Neem dan gerust contact met ons op – of maak een afspraak en kom langs in onze showroom!

Complete kantoorinrichting?

×

Op zoek naar een complete kantoorinrichting? Heeft u meerdere werkplekken nodig of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!