Navigatie

Hoge archiefkasten

(31 artikelen)

Wilt u de opbergruimte in uw kantoor of bedrijfsruimte flink uitbreiden en heeft u veel ruimte over voor een kast? Onze hoge archiefkasten zijn beschikbaar in een hoogte van 150 tot 215cm. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een hoge archiefkast kopen

Heeft u een hoge kantoor- of bedrijfsruimte en zoekt u een kast die hier perfect in past? Wilt u extra veel opbergruimte creëren, zodat u uw dossiers, ordners, boeken of kantoorartikelen geordend kunt opruimen? Onze hoge archiefkasten zijn in dit geval zeker onmisbaar. Binnen ons assortiment vindt u namelijk een breed aanbod aan diverse hoge kantoorkasten – zowel onderscheidend van elkaar in afmetingen, als in materiaal, kleuren en indelingen.


Welke hoge archiefkasten zijn er?

En dus heeft u een ontzettend brede keuze. Het fijne daaraan is dat u een kast kiest die geheel bij uw wensen, behoefte en doeleinden past. Zoekt u een kast waarin u gebruik kunt maken van hangmappen? Geen probleem: dan kiest u voor extra hangmappenframes bij het bestellen van uw archiefkast – of zelfs voor een dossierlade- of hangmappenladekast. Liever een kast waarin u uw spullen binnen handbereik kunt opbergen? Een open kast is wellicht de oplossing. Onze hoge kasten zijn bovendien beschikbaar met schuifdeuren, draaideuren of roldeuren. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een extra betrouwbare opbergoplossing: daarvoor kiest u onze lockerkasten, die voorzien zijn van een extra degelijke omhuizing en een solide cilinder- of cijferslot.

stalen hoge archiefkasten met schuifdeuren

houten en stalen archiefkasten kopen

Een houten of stalen omhuizing?

Het materiaal van de omhuizing en eventuele deuren brengen een geheel eigen, unieke uitstraling met zich mee. Heeft u een informeel, trendy kantoor en zoekt u iets anders dan de standaard kantoorkast? Onze hoge archiefkasten van hout brengen een luxe, huiselijke sfeer met zich mee. Deze kasten zijn er met draaideuren, schuifdeuren, (kunststof) roldeuren, of zelfs als open kast. En bovendien is de houten variant verkrijgbaar in een groot aantal houtkleuren, zodat u de kast helemaal aanpast naar de rest van uw meubilair. Liever een model met een meer standaard uitstraling? Dan zijn onze stalen archiefkasten ideaal. Stevig én betrouwbaar, en tevens verkrijgbaar in een aantal metaalkleuren.


Bestel uw archiefkast bij Officetopper.com

Heeft u dé hoge archiefkast naar wens gevonden? In onze webshop bestelt u hem binnen enkele klikken. Snel én eenvoudig. En daarnaast profiteert u ook nog van hoge kortingen op al onze kasten – tot wel 30%! Wilt u de kast liever eerst komen bekijken? Dan bent u uiteraard welkom in onze showroom in Raamsdonksveer; neem contact op en maak een afspraak, dan staat één van onze vakkundige medewerkers voor u klaar.

Complete kantoorinrichting?

×

Op zoek naar een complete kantoorinrichting? Heeft u meerdere werkplekken nodig of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!