Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Gebruikte klapstoelen

Zoekt u voor uw kantine, conferentieruimte of andere bedrijfsruimtes een aantal praktische, inklapbare stoelen? Kijk dan zeker eens tussen ons assortiment gebruikte klapstoelen. Ideaal om bij te trekken als u met meer personen bent – en weer compact op te bergen als u ze even niet nodig heeft. Benieuwd naar onze tweedehands klapstoelen? U vindt ons complete aanbod op deze pagina.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Gebruikte klapstoelen kopen voor uw multifunctionele kantoorruimtes

De tweedehands klapstoelen in ons assortiment zijn geschikt voor diverse ruimtes in uw kantoor. Of dit nu de kantine of het bedrijfsrestaurant is, of de vergader- of conferentieruimte of werkplekken. Het fijne aan klapstoelen is immers dat u deze, zoals de naam al zegt, kunt inklappen. Heeft u ze even niet nodig? Dan bergt u ze compact – ingeklapt én genest – weer op. Het fijne aan de klapstoelen is dat een groot deel van ons assortiment ook nog eens verrijdbaar is. Dat maakt het pakken én opbergen extra eenvoudig en handzaam.

Inklapbare kantoorstoelen bij Officetopper

Een continu wisselend aanbod

Ons assortiment gebruikt kantoormeubilair wisselt continu. Zo ook onze klapstoelen! We kopen immers regelmatig verschillende partijen kantoormeubilair op: meubelen die op een ander kantoor een eerder leven hebben gehad, maar verkocht worden door bijvoorbeeld een verhuizing, faillissement of uitbreiding van een kantoorpand. Of bijvoorbeeld een wisseling van huisstijl of interieur – en daardoor ook een upgrade van de meubels. Deze producten zijn vaak nog in zeer goede staat en daarom klaar voor een tweede kans. Zo schaft u producten aan die haast als nieuw voelen, maar dan voor een zeer scherpe prijs. Zijn de producten al wat meer gebruikt? Dan prijzen we ze natuurlijk ook in verhouding af.


Waarom kiezen voor een tweedehands klapstoel?

Zoals we al kort aanstipten, zijn tweedehands klapstoelen ideaal als u zoekt naar praktische gebruikte kantoorstoelen voor diverse, multifunctionele ruimtes. De stoelen zijn immers perfect inzetbaar als bijzetter bij extra bezoekers, ter aanvulling van uw huidige meubilair. Het grote voordeel van de aanschaf van tweedehands klapstoelen, is dat u de stoelen voor een zeer scherpe prijs aanschaft. Zelfs als het designmeubelen van een designmerk betreft. Tevens houden wij alle gebruikte klapstoelen op voorraad. Dat maakt dat ze extra snel leverbaar zijn, namelijk binnen 5 tot 10 werkdagen. Nóg sneller nodig? Kies er dan voor de klapstoelen in ons magazijn af te halen; dan heeft u de stoelen op het door u gewenste moment al binnen.


Diverse kleuren en materialen

Over het algemeen heeft u een ruime keuze uit diverse klapstoelen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van onze actuele voorraad en de recente opkopen die gedaan zijn. U heeft dan de keuze uit diverse kleuren en materialen, zodat u een stoel kiest die goed bij uw huidige interieur past. Van beige tot bordeauxrood; u vindt het allemaal in onze webshop. Daarnaast kunt u ook kiezen uit diverse materialen. Zoekt u een gestoffeerde klapstoel? Of juist één van kunststof? Verrijdbaar, of juist niet? Afhankelijk van uw wensen en het doel van de klapstoelen, kiest u altijd een model naar wens.

Tweedehands klapstoelen in diverse soorten en materialen

Bestel nu online of kom langs!

Heeft u een tweedehands klapstoel naar wens gevonden? Bestel deze dan eenvoudig in het door u gewenste aantal in onze webshop. Op de productpagina vindt u de actuele voorraad van de stoelen. Wilt u de klapstoelen graag eerst uittesten? Of meerdere modellen vergelijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Hier hebben we van elke stoel minimaal één exemplaar voor u klaarstaan om te kunnen testen en vergelijken. Van plan om langs te komen? Neem dan eerst even contact met ons op, dan zorgen we dat een collega tijd voor u reserveert.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.