Navigatie
  • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
  • Kom langs in onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice
  • Beoordeeld met een 8.8 | 62 beoordelingen

Een gebuikt zit sta bureau kopen

Waarom zou u een nieuw zit-sta bureau kopen, als u ook een een gebruikt zit-sta bureau kunt kopen? Gebruikte zit-sta bureaus zijn kwalitatief net zo goed, maar zijn een stuk goedkoper!

Waarom een zit-sta bureau?

Staan is het nieuwe zitten op uw werk. Onderzoek wijst uit dat zittend werken helemaal niet gezond voor u is. Al helemaal niet als u bijna 8 uur per dag zit. Doordat u zit is de bloedsomloop in uw lichaam minder snel en hierdoor heeft u sneller lichamelijke klachten. U kunt bijvoorbeeld door een slecht zithouding last krijgen van RSI en uw rug. Een zit sta bureau kunt u gemakkelijk verstellen zodat u hier geen last van krijgt.

Soorten zit-sta bureaus

Er zijn over het algemeen 2 groepen sta-zit bureaus. De slingerverstelbare en elektrische verstelbare. Bij de slingerverstelbare kunt u het bureau gemakkelijk verstellen door middel van een hendel waar u aan kunt draaien. De elektrische werken met een elektromotor die verwerkt zit in het onderstel.

Waarom een zit-sta bureau gebruikt?

Door een tweedehands bureau te kopen bent u duurzaam bezig. Dit bureau voldoet ook aan de eisen die u bij een nieuw bureau stelt. Deze bureaus zijn vaak een stuk goedkoper in aanschaf, wat ook voor veel mensen een voordeel is. Omdat iets tweedehands is wil dit niet zeggen dat het minder mooi is. Al onze tweedehands artikelen worden goed onder de loep genomen en zijn net zo goed als het nieuwe assortiment. Wanneer dit niet zo is, zal dit erbij vermeld staan.

Voordelen van een gebruikte zit-sta bureau!

Door tweedehands artikelen te kopen kunt u een kantoor inrichten naar uw smaak en verschillende combinaties creëren zonder dat het direct te veel geld kost. Het is snel en uit voorraad leverbaar. Alles wordt goed gecontroleerd en gereinigd en omdat u tweedehands koopt bent u maatschappelijk verantwoord bezig! Bent u al overtuigd van het kopen van een zit-sta bureau gebruikt? Bekijk dan één van onze gebruikte zit-sta bureaus.

Wist u dat wij ook elektrische zit sta bureaus verkopen?