Navigatie

Design salontafel Novus

Novus salontafel met fineerhouten blad De design salontafel Novus is een moderne tafel met een licht vintage tintje. Het grote blad van 65x65cm is van fineerhout en is verkrijgbaar in maar liefst vier verschillende kleuren, namelijk: walnoot, maple, wengé en eik. Het onderstel, welke het vintage tintje geeft, is leverbaar in drie verschillende kleuren: wit, aluminium en antraciet.

Officetopper Top Tip: Stel de design salontafel Novus geheel naar eigen smaak samen. Een licht onderstel geeft een moderne look en het antraciet kleurige onderstel geeft de Novus een wat meer vintage look.

Ook interessant: Kunststof salontafel
Aantal

  • Productspecificaties

Designsalontafel Novus

- Afm.: 65x65x40cm (bxdxh)
- 4 verschillende kleuren fineerhout
- 4 verschillende onderstel kleuren
Novus salontafel met fineerhouten blad De design salontafel Novus is een moderne tafel met een licht vintage tintje. Het grote blad van 65x65cm is van fineerhout en is verkrijgbaar in maar liefst vier verschillende kleuren, namelijk: walnoot, maple, wengé en eik. Het onderstel, welke het vintage tintje geeft, is leverbaar in drie verschillende kleuren: wit, aluminium en antraciet. Officetopper Top Tip: Stel de design salontafel Novus geheel naar eigen smaak samen. Een licht onderstel geeft een moderne look en het antraciet kleurige onderstel geeft de Novus een wat meer vintage look. Ook interessant: Kunststof salontafel