Navigatie

Slingerverstelbare zit-sta bureaus

(2 artikelen)

Slingerverstelbare zit-sta bureaus, ook wel slinger bureaus genoemd, zijn in hoogte verstelbaar door middel van een slingersysteem. Slingerbureaus worden vaak op flexwerkplekken gebruikt, omdat ze zo eenvoudig in hoogte te verstellen zijn.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een slingerverstelbaar zit-sta bureau kopen

Een gezonde werkplek kan niet zonder goed, ergonomisch bureau. Zeker binnen kantooromgevingen waar veel achter het bureau en een beeldscherm wordt gewerkt, is het van groot belang om dynamisch te kunnen werken. Een slingerverstelbaar zit-sta bureau is eenvoudig in hoogte verstelbaar, waardoor u makkelijk afwisselt tussen een zittende en staande werkhouding. Dit verhoogt de productiviteit en concentratie, terwijl het tegelijkertijd het risico op nek- en rugklachten flink vermindert. Een gezonde werkplek voor uw werknemers, dus.


De voordelen van een zit-sta slingerbureau

Een slingerverstelbaar zit-sta bureau is ideaal als u binnen uw organisatie te maken hebt met met flexwerkers of parttime medewerkers. Behalve het afwisselen tussen zitten en staan, kunt u de hoogte van het werkblad bij zitten immers ook eenvoudig verstellen. Zo past u de hoogte van het zit-sta bureau eenvoudig aan voor verschillende werknemers. Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen een elektrisch verstelbaar- of een slingerbureau? We sommen de voordelen van een slingerverstelbaar bureau graag voor u op.

Een slingerbureau is namelijk:

  • eenvoudig in hoogte te verstellen
  • goedkoper dan een elektrisch verstelbaar bureau
  • een goede werkplek voor meerdere mensen/werknemers
  • en heeft tot slot geen stroom(punt) nodig voor de hoogteverstelling

Een goedkoop zit-sta bureau

Hoewel u bij de zit-sta bureaus in onze webshop standaard profiteert van hoge kortingen, is het slingerverstelbaar bureau de meest budgetvriendelijke optie. Wat betreft functionaliteit doet deze variant echter zeker niet onder. Doordat u zelf met de slinger de hoogte van het werkblad bepaalt, is dit type niet afhankelijk van elektriciteit en dus ook niet uitgevoerd met een motor. Dit maakt het bureau stukken goedkoper. U moet alleen zelf iets meer moeite doen voor de hoogteverstelling zelf.


Vragen over onze slingerverstelbare zit-sta bureaus? Stel ze gerust

Het uitkiezen van nieuwe bureaus kan best wat voeten in aarde hebben. Welke slinger-bureaus passen het beste binnen uw interieur? En welk formaat heeft nodig? We helpen u graag! Neem bij vragen dus gerust contact met ons op; onze vakkundige collega’s staan voor u klaar! Wilt u het slingerverstelbare bureau liever eerst met eigen ogen zien? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Raamsdonksveer. Onze medewerkers helpen u bij het maken van uw keuze met praktische adviezen, tips en uitleg. Neem contact met ons op voor een afspraak om langs te komen. Wij denken graag met u mee!