Navigatie
 • Bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
 • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Slingerverstelbare zit-sta bureaus

Slingerverstelbare zit-sta bureaus, ook wel slinger bureaus genoemd, zijn in hoogte verstelbaar door middel van een slingersysteem. Slingerbureaus worden vaak op flexwerkplekken gebruikt, omdat ze zo eenvoudig in hoogte te verstellen zijn. Via onze webshop stelt u in slechts een paar stappen uw eigen slingerverstelbare zit-sta bureau samen.

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Waarom een slingerverstelbaar zit-sta bureau kopen?

Een gezonde werkplek kan niet zonder goed, ergonomisch bureau. Zeker binnen kantooromgevingen waar veel achter het bureau en een beeldscherm wordt gewerkt, is het van groot belang om dynamisch te kunnen werken. Een slingerverstelbaar zit-sta bureau is eenvoudig in hoogte verstelbaar, waardoor u makkelijk afwisselt tussen een zittende en staande werkhouding. Dit verhoogt de productiviteit en concentratie, terwijl het tegelijkertijd het risico op nek- en rugklachten flink vermindert. Een gezonde werkplek voor uw werknemers, dus.


Wat zijn de voordelen van een zit-sta slingerbureau?

Een slingerverstelbaar zit-sta bureau is ideaal als u binnen uw organisatie te maken hebt met met flexwerkers of parttime medewerkers. Behalve het afwisselen tussen zitten en staan, kunt u de hoogte van het werkblad bij zitten immers ook eenvoudig verstellen. Zo past u de hoogte van het zit-sta bureau eenvoudig aan voor verschillende werknemers. Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen een elektrisch verstelbaar- of een slingerbureau? We sommen de voordelen van een slingerverstelbaar bureau graag voor u op.

Een slingerbureau is namelijk:

 • eenvoudig in hoogte te verstellen
 • goedkoper dan een elektrisch verstelbaar bureau
 • een goede werkplek voor meerdere mensen/werknemers
 • en heeft tot slot geen stroom(punt) nodig voor de hoogteverstelling

 

Een goedkoop zit-sta bureau

Hoewel u bij de zit-sta bureaus in onze webshop standaard profiteert van hoge kortingen, is het slingerverstelbaar bureau de meest budgetvriendelijke optie. Wat betreft functionaliteit doet deze variant echter zeker niet onder. Doordat u zelf met de slinger de hoogte van het werkblad bepaalt, is dit type niet afhankelijk van elektriciteit en dus ook niet uitgevoerd met een motor. Dit maakt het bureau stukken goedkoper. U moet alleen zelf iets meer moeite doen voor de hoogteverstelling zelf.


Perfecte toevoeging aan uw thuiswerkplek

Thuiswerken is de nieuwe norm geworden en wordt daarom steeds meer geaccepteerd. Werkt u regelmatig thuis? Dan mag een stevig en ergonomisch bureau niet ontbreken. Een slingerverstelbaar zit-sta bureau is een goede oplossing. Doordat u deze zelf handmatig in hoogte kunt verstellen, kunt u de hele dag ergonomisch verantwoord aan de slag. Een slingerverstelbaar bureau komt ook goed van pas als u met meerdere personen aan het bureau werkt. De instellingen zijn eenvoudig en snel aan te passen naar de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker.


Vragen over onze slingerverstelbare zit-sta bureaus? Stel ze gerust

Het uitkiezen van nieuwe bureaus kan best wat voeten in aarde hebben. Welke slinger-bureaus passen het beste binnen uw interieur? En welk formaat heeft nodig? We helpen u graag! Neem bij vragen dus gerust contact met ons op; onze vakkundige collega‚Äôs staan voor u klaar! Wilt u het slingerverstelbare bureau liever eerst met eigen ogen zien? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Raamsdonksveer. Onze medewerkers helpen u bij het maken van uw keuze met praktische adviezen, tips en uitleg. Neem contact met ons op voor een afspraak om langs te komen. Wij denken graag met u mee!


Antwoorden op al uw vragen


Welk formaat slingerbureau moet ik kiezen?

Het ideale slingerverstelbaar zit-sta bureau is voor iedereen anders. De bureaus zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Het ideale formaat voor u hangt af van de grootte van de beschikbare ruimte en de hoeveelheid spullen die u op uw bureau kwijt wilt. Slingerbureaus van 100 cm of 120 cm zijn compact, maar groot genoeg om twee monitoren te plaatsen. Gaat u voor groter? Dan houdt u meer dan voldoende ruimte over om al uw werkspullen op te plaatsen. Het gewenste formaat kunt u bij het samenstellen van het bureau aangeven.

Hoe stel ik mijn slingerverstelbare zit-sta bureau in?

Het correct instellen van een slingerverstelbare zit-sta bureau is van groot belang. Een te hoge of te lage hoogte kan leiden tot lichamelijke klachten aan uw nek, schouders of rug. We maken onderscheid tussen het instellen van uw bureau op zithoogte en stahoogte.

Zithoogte instellen

Het bureaublad dient op dezelfde hoogte te worden ingesteld als armleuningen van de stoel. Uw armen kunnen rusten op de leuningen, terwijl de polsen en handen steunen op dezelfde hoogte als de ellebogen op het bureaublad. De onderarm dient horizontaal, in een hoek van 90-110 graden ten opzichte van de bovenarm op de armleuning en het bureaublad te liggen zodat het bloed goed kan doorstromen. Zorg er tevens voor dat uw muis en toetsenbord niet te ver naar achteren liggen.

Stahoogte instellen

Wilt u vooraf weten welke hoogte van het bureau u nodig heeft? Meet de afstand van uw elleboog tot de grond wanneer u staat. Leg vervolgens de vingertoppen op uw sleutelbeen voor de juiste positie van uw ellebogen. Dit is de gewenste stahoogte van uw zit-sta slingerbureau. Bent u al in het bezit van dit type bureau? Stel het slingerbureau dan ter hoogte van uw ellebogen in. Bij de juiste hoogte zullen uw onder- en bovenarmen in een hoek van 90-110 graden staan. Let hierbij op dat uw schouders ontspannen zijn en niet omhoog gaan bij het instellen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.