Navigatie

Zit-sta modules

(3 artikelen)

Staat uw kantoor nog vol goede, standaard bureaus, maar wilt u wél profiteren van de gemakken en functies van een zit-sta bureau? Met de zit-sta modules maakt u in een handomdraai een zit-sta bureau van uw huidige bureau. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment.

najaarsactie gratis telefoonhouder

  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Zit-sta modules kopen

Zoekt u een oplossing om uw huidige zit-zit bureau te upgraden tot zit-sta bureau? Dat is met de zit-sta module uiterst eenvoudig. De modules in ons assortiment plaatst u namelijk op het bureaublad van uw huidige bureau. Deze modules zijn in hoogte verstelbaar, en hebben een oppervlakte voor uw toetsenbord en beeldscherm of laptop. Zo zet u deze op de juiste hoogte als u zittend werkt, maar ook als u staand werkt.


Waarom zittend en staand werken?

Afwisselen tussen verschillende werkhoudingen is erg goed. Te veel achtereen zitten neemt namelijk veel gezondheidsrisico’s met zich mee – en zorgt er bovendien voor dat de productiviteit, energie en motivatie omlaag keldert. Door zitten af te wisselen met regelmatig even staan, verhelpt u een groot deel van deze problemen. Wellicht is een gehele vernieuwing van uw kantoorinrichting wat veel wat het goede – bijvoorbeeld omdat u nét uw bureaus hebt vervangen. Een zit-sta module is dan de oplossing. Deze module is namelijk ook nog eens makkelijk te verplaatsen, zodat meerdere medewerkers gebruik kunnen maken van de dynamische bureauverhoger.


Welke zit-sta verhogers zijn er?

De zit-sta modules in ons assortiment zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Deze uitvoeringen zijn op basis van formaat van elkaar te onderscheiden. Zo bestelt u een small, medium of large module bij ons, afhankelijk van het werkoppervlak dat u nodig heeft. Tevens schelen de verhogers onderling ook wat betreft functionaliteit. Zo plaatst u op enkele modules eenvoudig uw tablet of smartphone in de uitsparing, terwijl de andere module juist uitermate geschikt is voor laptopgebruik.


Bestel uw bureauverhoger eenvoudig in onze webshop

Heeft u een keuze kunnen maken voor een specifiek formaat? En heeft u kunnen beslissen of zwart of wit het beste bij uw kantooromgeving past? In onze webshop bestelt u de door u gewenste zit-sta module eenvoudig – en binnen enkele stappen. Twijfelt u nog of een bureauverhoger bij u past? U bent van harte welkom in onze showroom; hier hebben we enkele modellen voor u klaar staan, zodat u ze rustig kunt uitproberen. Maak een afspraak en kom langs!

Gratis telefoonhouder!

×

Wegens succes verlengd: ontvang nú bij iedere bestelling vanaf €300,- excl. btw een gratis telefoon-/tablethouder cadeau.

 

Wees er snel bij, want op is op!